Sergey, подскажите пожалуйста, каким образом можно реализовать с помощью скрипта заполнение таблицы, как например это сделано в шаблоне “CatalogXY” (там, на месте для вставки данных - пустая строка). Спасибо!
Пока никак, думал создать пункт в меню со списком скриптов, которые будут находится в отдельной папке, на подобии VarScripts. Но этот проект уже начал надоедать и появилась мысль ненадолго его отложить
.
Sergey, Дякую за нову набагато ширшу у можливостях версію!!!
При користуванні замітив один косячок із суміжниками, а саме: в передостанньому наприклад ставить букву А-Б а в наступному на одну букву більше В-А.
Спасибо, исправлено.
Советую всем заменить на данный екзешник.
Должно быть стабильнее, особенно редактирование значений переменных
.
По поводу ранее высказанных предложений - Спасибо, что интересуетесь и делаете эти самые предложения, но пока нет возможности уделять больше времени этому проекту.
Дякую ПРАЦЮЄ!!!
Знаю що даний проект надоїв, але цікавить чи може дана програма в акт прийому-передачі підгружати або створювати (в одиночному і груповому режимах) абрис (графічне зображення з промірами) земельної (земельних) ділянки
І ще одне
є скрипт test.pas
я його трішки відредагував
[code]uses System.SysUtils; // IntToStr
function GetKZ9Value(const Code: string): string;
begin
Result := ‘’;
if Code = ‘100’ then Result := ‘землі сільськогосподарського призначення’;
if Code = ‘200’ then Result := ‘землі житлової та громадської забудови’;
end;
var Codes, Cads, Areas: array of string ;
I: Integer;
s: string;
begin // из режима Парсель
Codes := GetModeItem(‘KZ9Code’, rmParcel); // берем коды КЗ
Cads := GetModeItem(‘TX’, rmParcel); // берем цыльови використання участков
Areas := GetModeItem(‘sDil’, rmParcel); // площи участков
if (Length(Codes) = 0)
or (Length(Areas)= 0) then
begin
print(‘Error’);
Exit;
end;
s := ‘’;
for I := 0 to High(Codes) do
if s = ‘’ then
s := ‘земельна ділянка площею ’ + Areas[I]+’ га (’ +GetKZ9Value(Codes[I]) +‘) ‘+ Cads[I]
else
s := s +#13#10+ ‘земельна ділянка площею ’ + Areas[I]+’ га (’ +GetKZ9Value(Codes[I]) +’) '+ Cads[I];
SetLength(_RESULT, 1);
_RESULT[0] := s;
end.[/code]
але на виході у ворді (виділив текст щоб було зрозуміліше) частину його прописує жирним шрифтом
Допоможіть є незручність
Поки що такого програма не вміє. Самого зацікавило, бо вже дістало малювати ручками. Але це точно не найближчим часом.
Тут справа у ворді.
- В провіднику відкрити правою кнопкою миші (ПКМ) шаблон у ворді (або через сам ворд). Якщо звичайним дабл-кліком, то на основі шаблону відкриється “пустий” документ.
2.На переменній ПКМ - Изменить поле… - Зняти помітку з Сохранять формат при обновлении.
3.Поміняти шрифт. Зберегти.
П.С. Якщо ви розробляєте шаблон з нуля, краще це робити на згенерованому документі, бо в ньому вже є значення змінних.
Дякую!!! Допомогло! А як зробити щоб було через commaspace а не через strings
[code]uses System.SysUtils; // IntToStr
function GetKZ9Value(const Code: string): string;
begin
Result := ‘’;
if Code = ‘100’ then Result := ‘землі сільськогосподарського призначення’;
if Code = ‘200’ then Result := ‘землі житлової та громадської забудови’;
end;
var Codes, Cads, Areas: array of string ;
I: Integer;
s: string;
begin // из режима Парсель
Codes := GetModeItem(‘KZ9Code’, rmParcel); // берем коды КЗ
Cads := GetModeItem(‘TX’, rmParcel); // берем цыльови використання участков
Areas := GetModeItem(‘sDil’, rmParcel); // площи участков
if (Length(Codes) = 0)
or (Length(Areas)= 0) then
begin
print(‘Error’);
Exit;
end;
s := ‘’;
for I := 0 to High(Codes) do
if s = ‘’ then
s := ‘земельна ділянка площею ’ + Areas[I]+’ га (’ +GetKZ9Value(Codes[I]) +‘) ‘+ Cads[I]
else
s := s +#13#10+ ‘земельна ділянка площею ’ + Areas[I]+’ га (’ +GetKZ9Value(Codes[I]) +’) '+ Cads[I];
SetLength(_RESULT, 1);
_RESULT[0] := s;
end.[/code]
я не дружу з Паскалем і тому пробував замінити всі СТРІНГИ
на КОММАСПЕЙС, але не вийшло, тому прошу Вашої допомоги.
Буду чекати новий Апгрейд програми уже з абрисом
Якщо ви про вибір типу роздільника у вікні “Значення змінних”, то вони лише працюють для фіксованих (не скриптових) змінних. У скрипті тип роздільника не було б доцільно використовувати, маючи усю міць скрипта.
Найдіть строку #13#10 - це перехід каретки, та замініть на ', '. Наприклад, s := s +', '+ ‘земельна ділянка’;
Низько кланяюсь перед ВЕЛИКИМ ГУРУ. (я вчора все перепробував, аж голова розболілась)
Доброго дня шановний Sergey. У мене таке питання: у версії 1.2 на плані XML-DGM1 та XML-GPStransfer1 були видні напрямок векторів а у версії 1.5 їх не видно. Є можливість це виправити? Дякую за взаєморозуміння
Дивіться ось тут [url]не сохраняется Вкл/откл заголовка инструментальных панелей] в першому повідомленні передостаннього абзацу.
Точно не памятаю цитату із кінофільму ДМБ: “Я их не вижу, но они есть”. Виконайте команду Файл-Предварительный просмотр і стане ясно. А зробити так як раніше не має резону, бо обновляти всю карту кожен раз після створення одного вектору може бути ресурсоємким.
Дякую вибачте “наверно старею”
Доброго вечора!
Використовую: XMLReport.exe_[2015.01.29-12.10.25].rar
При відкриті обмінного файла три рази видає вікно - див. скрін.
Так має бути? ![]()
Напрягає? ![]()
Якщо не використовуєте скрипти - видаліть файли в директорії VarScripts, або закоментуйте строку print в скрипті
Подскажите у кого можно заказать шаблон?
Конкретезируйте. Какой шаблон, куда шаблон, …?
Шаблон такой как xmlCadPlanA4.dmt, чтобы перед Репортом можно было редактировать. Пример прикрепляю
Смотрите в этой ветке, fendak выкладывал скрипт - правда пробовать не доводилось
https://vinmap.net/forum/viewtopic.php/?f=1&t=2539&p=35689#35689
Серйозний такий акт прийомки-передачі. В мене є схожий шаблон, але простіший (компактніший) - youtube.com/watch?v=pYGPfSVpXLY