Запрос на функцию

Доброго дня Сергій Васильович.
Дуже корисні, просто необхідні :exclamation: функції. Видно технологічний відділ “обскакав” мене із запитом функцій на 2-3 дні - нічого, ми ще попишем скрипти :wink:. Пробую конверт бази АІКС-лісгосп (в лініях) - в полігони, розроблені функції неодмінно стануть в пригоді.
Як на мене, створення карт полігонами викликає нарікання лише тому, що відсутні окремі засоби контролю якості заведення карт.
Чи можна буде посприяти, для полегшення роботи операторів на сьогодні, дописуванню функцій контроля якості карт для сценаріїв контроля :question: . По аналогії з функцією @Map.ClipOverlappedPolygons, - “Обрезает полигоны того же слоя для устранения накладок”, лише не підрізати, а давати помилку накладки сусідніх полігонів. Наразі такі помилки поширені, та вишукуються через різницю площі квртала і суми площ полігональних виділів. Такий пошук - марудна справа, що є причиною нарікання тих, хто заводить карти. Сценарії контроля якості карти.

Вибачте, це мабуть вже не треба (ймовірно, необхідність такого контролю відпаде при заведенні лініями).

Тоді, мабуть, краще %Events.OnChange. Це при накладанні інструментальної зйомки.
Дякую, буду “йти в ногу” з польовою ГІС :smiley: