Sergey Oleynik, Dmitry_Zolotar, а Вам не здається, що було б зручніше, якби кнопка “Переміщення” після переміщення нею об’єктів зразу виключалася так, як це реалізовано для переміщення растрів при завантаженні онлайн? Не знаю, як хто, а я по 10 разів на день забуваю її виключати.
Адже у більшості випадків дана кнопка потрібна тільки для разового переміщення об’єкта до іншого об’єкта. Чи може хтось використовує її для якогось постійного переміщення при зборі?
Схоже і з кнопкою “Блимати позначеними”. Вчора телефонує один чоловік і питається: “Микола, ви не знаєте, чого це в програмі, коли виділяю об’єкт, він постійно блимає то жовтим то червоним”. Я кажу: “На панелі інструментів є така кнопка із зображенням світлофора”. А він: "…а ми вже пів року отак працюємо, думали, що це якийсь глюк програми. Вже і програму переставляли один раз через це ". Так от, щодо цієї кнопки, також було б доречніше, якби вона після перезавантаженя програми автоматично відключалася. Бо як я розумію, її призначення - допомогти знайти виділений об’єкт. Чи хтось використовує цей режим постійно?
Є скриптова функція @SetImageDatum DatumName FileName “Присваивает ориентированному растровому изображению его текущий датум”.
Не вистачає функції @GetImageDatum FileName “Повертає датум, призначений растровому зображенню або порожній рядок, якщо датум не призначений”
Питання до розробників Диджитала, є можливість повернути в обмінний файл тегі, які на сьогоднішній день при відсутності не створюються. ТАК ЯК дають відмови що поля не заповнені.
Ящо не можливо то на який наказ посилатись ???
Vladimirart08 має на увазі шар “Агровиробничі групи грунтів” з ngo.land.gov.ua/uk/map/#. Бо, чесне слово, портал НГО вже 4 місяць працює, наскільки я розумію, за таким же принципом що й ПКК - хіба така проблема додати його до “Завантаження з Інтернет”? Я не кажу вже про всі шари, хоча б psg_agrogroup.
Подскажите пожалуйста есть ли такая функция в диджитале, к примеру у меня есть в одном файле под слоем xml земельна дилянка пять участков мне надо чтобы эти пять участков при нажатии сохранить в xml файл сохранились отдельными файлами, имя1.xml, имя2.xml…,имя5.xml. Возможно скриптом это можна сделать. Спасибо.
Подивiться тут. Окремi файли зберiгаються в папку, звiдки вiдкритий загальний файл.
[/quote]
Дякую.
Підскажіть будь-ласка, бачив такий скрипт на форуме, який проставляє кути повороту на полігонах. Але я забув в якому це розділі він знаходиться?
Така функція наявна. Тільки при цьому треба утримувати клавішу Shift або натиснути кнопку “Переміщення” (рука).
P.S. Сам не користуюся роликом, бо в Digitals збільшення і зменшення відбувається:
вперед - зменшення
назад - збільшення
А в усіх інших програмах, які знаю, навпаки. Тому не можливо до цього звикнути ніяк, скільки не старався. Може це якось можна поміняти? Я не знайшов.