Нужна ли автовекторизация в Digitals?

Доброго дня! Зацікавився векторизацією растрів, зараз оцифровую горизонталі, на щастя, як оказалось в мене є ліцензія на Topotrser :smiley:! Перші горизонталі оцифрував, взявся за присвоєння висот, висоти присвоює чудово, але не видно чи правельно їх присвоїлоо чи ні, пропоную в нажньому правому куті, біля координат Х та У добавити координату Z, тобто коли вибираєш “редагувати” і натискаєш на горизонталь в координаті Z відображається її висота (тобто таж сама, що і при виборі “свойства обекта”) а при натисканні ПКМ зявляється пункт “изменть висоту” і якщо можливо, то при переміщення курсора дані у вікні Z змінювались відповідно до висот координат Z, так як у самій програмі дігіталс. Можливо ви це все передбачили, тоді прошу вибачення, розкажіть, як виходить з таких ситуацій! Дякую, покищо все.

Topotracer в каком варианте лицензии?

А в якому вона можить буть, в зелененьком варіанті ключа :smiley: , я просто не знав, що в мене відкритий цей модуль, тай взагалі вперше зіткнувся з векторизацією растрових зображень! Можливо в когось є поради, буду вдячний

Тобто, в рядку стану, поряд з полями X, Y ввести поле з координатою Z.

Значить, описаного немає в актуальній версії Topotrcer.
Є файл history.pdf з історією допрацювань у версіях, його можна прогянути :wink:

Topotracer в мене від 14.02.2013 року.

Для отображения высот горизонталей (и всех остальных объектов карты) используйте в режиме сбора/трассировки команду Вид>Показывать высоты точек в контекстном меню.

Кроме инструмента Z для группового назначения высоты горизонталям, можно включить опцию Сервис>Настройки>Сбор>Установка высоты горизонталей при завершении. При этом при завершении сбора горизонтали появляется диалоговое окно с рассчитанным (на основе предыдущих значений) значением Z. Остается только подтвердить или отредактировать число. У нас на предприятии предпочитают именно такой способ назначения высоты горизонталей. На равнинном рельефе пользоваться инструментом группового назначения высоты не очень удобно.

Дякую.

Доброго дня.
Не підскажете де можна знайти Топотрасер.exe до 20.08.2013 :blush:

А что не так с новыми версиями Топотрасера?

Думаю, все так, та щей краще…а от програма не оновлена…складне становище покищо… :frowning:

Topotracer не проверяет дату ключа, будет работать с любым ключом, где включен компонент “Векторизация”. Так что берите последнюю версию Topotracer и работайте.