Підкажіть будь-ласка яким чином контролювати слой в який потраплять вставлені “Промеры и схема”? Пробував через @Map.SetCollectionLayer не допомагає.
Наперед дякую за допомогу.
Все дуже добре але не зрозумів як побудувати обєкт по точках (на відео проектні лінії побудували). Кілька разспробував невиходить. Можиливо щось в налаштування потрібно увімкнути.
Дякую за ссилку на відео! Але це все вже знаю, кілька років користуюсь Digitals, дуже хороша програма. Мені незробумілий тільки один момент із цього відео
починаючи із хвилини 2:20. Копіюємо координати? вибираємо шар в який попаде створений обєкт, натискаємо вставити і в нас побудований обєкт. Не виходить так. Точки будуються (тобто одиночні знаки) а обєкт ні. Що не так роблю?
Доброго дня панове!
Довелося працювати із об"ємним файлом (багато шарів) доводиться часто одні включати інші виключати, але для того щоб це зробити треба зайти в шари, знайти один шар натиснути схований, други - схований і т д. Хочу вас запитати, чи є така можливість - на карті виділяєм обєкт (або декілька об’єктів з різних шарів) натискаємо схований (десь на панелі інструментів чи інде не заходячи в шари) і відповідно вимикається весь шар, або всі шари об"єкти яких були помічені.
Скажіть яким чином перенести значення параметра об’єкта з одного параметра в інший.
для прикладу:
маєм сто об’єктів
в кожного об’єкта у параметрі “коефіцієнт бонітету” вписано значення і його треба вирізати і вставити в інший параметр цього ж об’єкта.