FAQ для начинающих пользователей (основы)

Дуже дякую…розібрався)

Доброго здоров’я!

Підкажіть будь-ласка яким чином контролювати слой в який потраплять вставлені “Промеры и схема”? Пробував через @Map.SetCollectionLayer не допомагає.
Наперед дякую за допомогу.

Все дуже добре але не зрозумів як побудувати обєкт по точках (на відео проектні лінії побудували). Кілька разспробував невиходить. Можиливо щось в налаштування потрібно увімкнути.

дивіться тут youtube.com/results?search_q … tals+delta

Дякую за ссилку на відео! Але це все вже знаю, кілька років користуюсь Digitals, дуже хороша програма. Мені незробумілий тільки один момент із цього відео

починаючи із хвилини 2:20. Копіюємо координати? вибираємо шар в який попаде створений обєкт, натискаємо вставити і в нас побудований обєкт. Не виходить так. Точки будуються (тобто одиночні знаки) а обєкт ні. Що не так роблю?

і в яким шаром ці одиночні знаки є???
або Сервис-преобразовать-точки в полилинию

Нужно убрать галочку Сервис-Настройки-Правка-Вставка объекта как текст-Поточечно

“Проектні точки”. Хоча перед втавкою вибираю шар “проектні лініїї”

Так все ок! Працює! Дякую!

Теж працює! Дякую!

Доброго дня панове!
Довелося працювати із об"ємним файлом (багато шарів) доводиться часто одні включати інші виключати, але для того щоб це зробити треба зайти в шари, знайти один шар натиснути схований, други - схований і т д. Хочу вас запитати, чи є така можливість - на карті виділяєм обєкт (або декілька об’єктів з різних шарів) натискаємо схований (десь на панелі інструментів чи інде не заходячи в шари) і відповідно вимикається весь шар, або всі шари об"єкти яких були помічені.

Може кнопку з функцією прикрутити?

Можливо допоможе це. ОКНО/СТАТУС СЛОЇВ!

Щось типу того! Незовсім зручно але підійде!
Дякую!

Подскажите гдето есть детальная инструкция по созданию шаблона DMT ?

перероблюй ті шо є.

Доброго дня!
Як працювати із

Правка > додати вузли > тільки видимі точки

додає точки на всі виділені об’єкти без виключень

Додаються точкові об’єкти, на кожен вузол поміченого(их) об’єкта(ів), що є видимим(вузол, не об’єкт) у вікні карти.

Неправильно зрозумів! Тепер ясно дякую!

Скажіть яким чином перенести значення параметра об’єкта з одного параметра в інший.

для прикладу:

маєм сто об’єктів
в кожного об’єкта у параметрі “коефіцієнт бонітету” вписано значення і його треба вирізати і вставити в інший параметр цього ж об’єкта.

1. Помітьте об’єкти
  2. На закладці “Инфо” назву параметра “Коеф. бонітету” мишею перетяніть і відпустіть на назві чи значенні параметра, в який копіюєте значення.
  3. Оберіть “Скопировать значение параметра” у меню, що з’явилось.
  4. Видаліть значення параметру “Коеф. бонітету”

При копіюванні об’єктів із іншої карти переприсвоюються умовні знаки.
Як з цим боротись?

Та сама проблема з параметрами шарів…