Ось знайшов переписку 2017 року
Моє вирішення проблеми. Так gama-local вже працює. Після того як поставив зірочки в координатах вихідних пунктів. Можливо варто видавати якийсь алерт якщо користувач поставив всі 0 у висотах вихідних пунктів.
Відповідь підтримки - Anton Horpynich
[i]Для отримання звіту після урівнювання необхідно перед використанням команди “Загрузить хода…” їх сформувати у шарі “ХОД” у Digitals. Як приклад, дивіться у доданку один з файлів та відповідно сформовані ходи для нього. Щоби отримати звіт треба спочатку виконати урівнювання, а потім викликати команду “Загрузить хода…” і задати файл із доданку. Має получитися звіт як у доданку.
Ще раз повторюсь, що для даного прикладу та подібних краще робити звіт без використання урівнювання, тобто через “ХОД/Отчет/Горизонтальная съемка”. Варто використовувати такий варіант у більш складних ситуаціях, коли маємо досить складну систему ходів/вузлових точок/засічок.[/i]
см. меню Файл-Отчет-Горизонтальная съемка, там результаты автоматического уравнивания.
Gama-local.exe - программа строгого уравнивания, чуть не тот случай. Подробнее в Помощь-Справка-Уравнивание-Описание.
Dmitry_Zolotar
Спасибо за ответ.
Я думал, что в Digitals как в CREDO нужно отдельно рассчитать, а потом уравнять ход.
А программа оказывается сама уравнивает.
Правильно я понял?
P.S.
А что значит “строгого уравнивания”. Возможно пригодится в будущем.