не вдається експортуавти в PDF. Що потрібно зробити для цього експорту?

Попробуйте поставить себе PDFCreator, и через него печатайте - хорошо и удобно
в мене справа до друку ще не доходить. під час експорту створюється цей txt файлик, а самого pdf немає. можливо якось карту треба підготувати до експорту, чи є якісь параметри, що в мене не включені - незнаю ![]()
перед цим вискакувало віно, що треба встановити Acrobat Distiller і я поставив Acrobat Distiller 5.0
![]()
Спочатку перевір, що в тебе йде на друк через Файл-Предварительний просмотр. якщо не те що треба, то виділи потрібний кусок карти, нажми Карта-Помечение в рамку і тоді перевір через Файл-Предварительний просмотр.
Експорт в pdf і мається на увазі друк в файл
Додатково знайшов код помилки Win32 0x000000b7 - Cannot create a file when that file already exists, що дослівно: Неможливо створити файл, тому що вже існує (мабуть відкритий).
В мене в системі інстальований Adobe Acrobat Pro, думаю, що при його інсталяції встановлюється принтер, який друкує в файл *.pdf
Меню Файл>Друк вікна викликає діалогове вікно, в якому зі списку доступних принтерів вибираєте відповідно
і PDF мені так і не вдалось створити (сумно). Беру чистий лист з рамкою
експорт в PDF і Digitals завис, не видавши ніякого результату. Вихід - експорт у BMP, а там фотошоп і так потрібний PDF ![]()
Возможно какие-то проблемы с Acrobat Distiller’ом.
Этот совет я не пробовал, но, думаю, должен работать.
Зато пробовал с тем, что есть на моей машине - Bullzip PDF Printer - и все получилось. Причем как через Файл - Печать, так и через Файл - Экспорт в PDF (цветоделение). В последнем случае печать шла через тот же Bullzip, только подготовлено было 4-е файла, по цветам CMYK. Я такой возможностью ни разу не пользовался, но раз есть значит нужно.