Видно шо ту фурмату хлописька робили з великого бодуна!!!
Пару днів на клавіатуру тис доки не не вийшло шось пурєдне і машина стала читати ту абру-кадабру як формат.
Тепер маю ютиляку шо бачить це марення хворої уяви.
Дякую пану Олександру за пости.
Р.S. Наприкінці опису забули описати зображення об’єкта
Шо за маячня. Хтось витре цю гидоту. Чоловік не адекватний. По моєму він взагалі не знає що таке Word, та і звідки, якщо він ледве писати то навчився і то видно не до кінця. Жаль таких людей. Друже прийми співчуття і попитай може хто навчить відкрити рахунок для допомоги, на навчання наприклад, завжди знайдуться добрі люди які допоможуть, якщо звісно це можливо і все не так запущено.
Шановний, Visco, прошу уточнити, що саме Вас так сильно образило: мій мовний стиль, чи правда про якість цього програмного продукту, до створення якого Ви, певно, причетні?
Гадаю, що перше як і друге це не самі сильні боки Вашої особистості. Бо помилок у Вашому коротенькому пості як і в решті постів – аж занадто багато! Схиляюсь до думки, що брак освіти та непевне мовне середовище виростило з Вас мовного мутанта схильного до не сприйняття не тільки інших мов але й мовних стилів. Раджу більше читати.
Зрештою, як на мене, Вам також бракує витримки і толерантності.
Щодо цієї теми вважаю, що правдива критика завжди була на користь спільній справі. І якщо Ви вболіваєте за цю програму то мали б, принаймні, поцікавитись конкретикою зауважень!
Best regards, ping
Це все можна описати одним словом “ТРОЛЬ”. А конкретики ваше питання не потребує, так як воно написане людиною яка взагалі не розуміє про що пише. До розробки програми я аж ніяк не причетний, з самою же програмою працюю давно і роблю все в ній же, тому знаю, що людина яка хоч раз приклала зусиль щоб зрозуміти що то за програма і як працює, не буде задавати неадекватних запитань на кшталт вашого. І якщо ви розумієте що ваше запитання потребує конкретики то треба було і задавати його конкретніше і можливо вам би навіть допомогли. А так як ви не хочете напружити свій, вибачте за слово, “моск” то і допомагати вам не має змісту, працюйте й надалі у інвентграді, компасі чи що там ще, і навіщо вам така ну дуже складна програма як Digitals, тут без спец курсів не обійтись.