інша проблема

Всім міцного здоров’я!

Товариство, дозвольте запитати (до розробників соромно звертатись із таким клопотом), як вирішити наступну проблему.

Є об’єкт-полілінія, котрий являє собою вісь лінії ЛЕП, що сполучає центри опор. Є типові опори, що являють собою певні геометричні фігури (не завжди з чотирьох точок), та котрі мають свій центр.

Завдання,в принципі, реалізується скриптом - не є проблемою.

А ось безпосередньо питання - чи можна шляхом використання “Режим конструирования” → “Перемещение” сумістити геометричну фігуру опори (центр опори не має обєкту - точка) із її місцем на лінії ЛЕП (шляхом суміщення центрів даних об’єктів).

Наперед вдячний за ваші відповіді товариство.

П. С. Дозвольте привітати із наступаючими святами, нехай ніхто й ніщо не зможе зіпсувати нам гарного передсвяткового настрою!

Без створення точок в центрі опор не можна.

Обнаружил что если сохранить в ин4 или сохранить как и в ин4 в меню файл, после открытия меняется конфигурация участков (( пробовал и на новой версии и на старой на разных пк, думал может в настройках где есть поменять, как быть нужно много сохранить в ин4 или разделить старые там где по два участка в одном были, а оно меняет как ему нужно…?
ниже файл что получается после сохранения…

Спасибо за помощь!

[attachment=0]in4.rar[/attachment]

Зіткнувся з проблемою що не працює (або не розумію, як воно має працювати) горизонтальна і вертикальна прив’язка підписів.

На скільки я розумію, якщо вибрати горизонтальну прив’язку “Уверх” то підпис повинен прив’язуватися до верхнього краю об’єкта? Але яку б я прив’язку не обирав, вона все одно відносно центру об’єкта. І якщо об’єкт стає більшим, то підпис залазить всередину.

Якщо можна виправте або поясніть суть цієї прив’язки підписів

Это издержки использования нелегальной копии программы.

Та нет, на легальной! Хотя раньше была ломаная, а теперь сетевой ключ на 5 пк… И оно не все время, а когда как…

Остатки эмулятора вычистить надо.

Здравствуйте! У меня БЕДА!!! :cry: :cry: :cry:
Годовалый сын скинул увесистый телефон со стола прямо на ключ от Digitals который торчал с системника и поломал его :cry:
а у меня ещё лицензия до 22.10.2015 года. Вы не помагаете своим клиентам при таких форсмажорах???! :cry: :cry: :cry:

Поздравляем с рождением сына!!! Завтра и от ТГВ-4 поздравления подоспеют.

Поломанный ключ выслать нам на 7-е отделение Новой почты, замена ключа с механической поломкой - платная (по цене 1-го обновления). Заказ можно оформить тут, указав “Меняю неисправный ключ”.

После обновления 16.03.2015 стали пропадать внутренние объекты после сложного полигона

Пропадают внутренние объекти, если слой у них такой же как у внешнего. Если слой отличается, то внутренние объекты остаются. “Всегда” так было.

Извиняюсь. Значит XML Угідя внутренние надо переводить в другой слой а потом обратно

Дик, можна-ж скопіювати в буфер, перед складним полігоном, а після складного полігона - вставити з буфера.

Добрый день!
При попытках открыть внедрённый объект (таблица ЕКСЕЛЬ) для правки, выбрасывает вот такую ошибку!
Можно ли это исправить и как?! Спс

Якщо запустити Digitals з правами адміністратора, повідомлення з’являється?

все я понял :exclamation:
у меня был ексель открыт когда я пытался правку объекта делать, а когда закрыл - все ОК стало! Пасиб…

В прикрепленной карте не могу зайти в менеджер слоев. Причина: предварительно сохранил файл и программа ругнулась на ошибку записи.

Підкажіть будьласка, починаю працювати як ФОП. Стало питання купівлі Digitals. Хочу зрозуміти які мені потібно придбати активні компоненти для праці з такими файлами як: IN4, XML, DMF, DMT. Також планую робити документацію із землеустрою за допомогою шаблонів (Reports). В контекстному вікні програми на працюють кнопки “Замовити”.
.JPG

Страница заказа
Вам скорее всего подойдет Pro версия с модулем Reports (+ Геодезия + XML-проверка по желанию).

на сайті старі ціни vinmap.net/?act=ind#components за стандарт