Товариство, дозвольте запитати (до розробників соромно звертатись із таким клопотом), як вирішити наступну проблему.
Є об’єкт-полілінія, котрий являє собою вісь лінії ЛЕП, що сполучає центри опор. Є типові опори, що являють собою певні геометричні фігури (не завжди з чотирьох точок), та котрі мають свій центр.
Завдання,в принципі, реалізується скриптом - не є проблемою.
А ось безпосередньо питання - чи можна шляхом використання “Режим конструирования” → “Перемещение” сумістити геометричну фігуру опори (центр опори не має обєкту - точка) із її місцем на лінії ЛЕП (шляхом суміщення центрів даних об’єктів).
Наперед вдячний за ваші відповіді товариство.
П. С. Дозвольте привітати із наступаючими святами, нехай ніхто й ніщо не зможе зіпсувати нам гарного передсвяткового настрою!
Обнаружил что если сохранить в ин4 или сохранить как и в ин4 в меню файл, после открытия меняется конфигурация участков (( пробовал и на новой версии и на старой на разных пк, думал может в настройках где есть поменять, как быть нужно много сохранить в ин4 или разделить старые там где по два участка в одном были, а оно меняет как ему нужно…?
ниже файл что получается после сохранения…
Зіткнувся з проблемою що не працює (або не розумію, як воно має працювати) горизонтальна і вертикальна прив’язка підписів.
На скільки я розумію, якщо вибрати горизонтальну прив’язку “Уверх” то підпис повинен прив’язуватися до верхнього краю об’єкта? Але яку б я прив’язку не обирав, вона все одно відносно центру об’єкта. І якщо об’єкт стає більшим, то підпис залазить всередину.
Якщо можна виправте або поясніть суть цієї прив’язки підписів
Здравствуйте! У меня БЕДА!!!
Годовалый сын скинул увесистый телефон со стола прямо на ключ от Digitals который торчал с системника и поломал его
а у меня ещё лицензия до 22.10.2015 года. Вы не помагаете своим клиентам при таких форсмажорах???!
Поздравляем с рождением сына!!! Завтра и от ТГВ-4 поздравления подоспеют.
Поломанный ключ выслать нам на 7-е отделение Новой почты, замена ключа с механической поломкой - платная (по цене 1-го обновления). Заказ можно оформить тут, указав “Меняю неисправный ключ”.
Підкажіть будьласка, починаю працювати як ФОП. Стало питання купівлі Digitals. Хочу зрозуміти які мені потібно придбати активні компоненти для праці з такими файлами як: IN4, XML, DMF, DMT. Також планую робити документацію із землеустрою за допомогою шаблонів (Reports). В контекстному вікні програми на працюють кнопки “Замовити”.