В принципі треба було-б навпаки. Якщо @Break застосовано у функціональному скрипті - то @Break і для викликаючого скрипта.
Але можна й так, щоб функціональний скрипт замість @Break йшов на вихід з $Result=Exit, а вже викликаючий скрипт оцінював значення, і якщо Exit - тоді @Break, вже у викликаючому скрипті.
Ще раз дякую.
Добрый день. хотелось бы спросить про функцию @Map.SetProperties Scale Name|FrameX[1] FrameY[1]|..
Например есть ДМТ шаблон с масштабом 1000 хочу с помощью @Map.SetProperties поставить 5000 и вот тут беда все объекты масштабируются. хотя если менять вручную через свойства карты то с объектами ничего не происхдит.
то для внутреннего @Map.EndUpdate обновления экрана не происходит, оно произойдет только при вызове последней строки. Если использовать параметр RefreshAlways, тогда обновление происходит всегда, независимо от вложенности @Map.BeginUpdate-@Map.EndUpdate
Если честно то я не очень понял что вы имели ввиду.
у меня цель сделать из 30 шаблонов разных планов с разными масштабами всего пять, и потом через скрипт выбирать нужный мне дмт шаблон, менять в нем скриптом мастштаб, пересохранять и потом уже применять его для формирования графики.
Автомасштаб увы не устраивает, а делать кучу шаблонов как-то не практично когда есть скрипты.
Як можна обновити обєкти карти (рефреш), щоби функція @Map.Count показувала тільки ті об’єкти, які є зараз на карті і не показувала ті, що були видалені? Дякую.
Чи можливо за допомогою скрипту із тексту (GL Прізвище, ім’я та по батькові Голови місцевої влади в IN4) -
Іванов Іван Іванович
зробити ось такий текст:
ІвановІванІванович ?
Як сумувати текст за допомогою функції @Calc відомо
($t1=
$t2=Іванов
$t3=
$t4=@Calc $t1 $t2 $t3),
але як витягнути із трьох слів (Іванов Іван Іванович)кожне окремо - не знаю
Серед підходящих доступних функцій знайшов тільки @Calc Copy(s,x,[y]) - копіює частину строки (число символів y, починаючи з символу номер x), @Calc Pos(t,s) - повертає позицію підстроки t в строці s, @Calc Length(s) - повертає довжину строки,
але не уявляю, як за допомогою них це зробити.
І що таке строка і підстрока? Чому @Calc Length(s) від заповненого параметру GL повертає значення “2”?
Дякую.
А як можна видалити пробіли, які получаються. Щоби вийшло з " Іванов " “Іванов”
або щоби видалилися пробіли в кінцевому результаті: “ Іванов Іван Іванович ” ?
Добрый день!
Подскажите функцию на подобии @ExecuteDocumentDMTTemplateName, только с возможностью генерировать через ДМТ-шаблон, находящегося за пределами папки Digitals?.
Если такой нет, то огромная просьба от меня просящего, добавить). Спасибо.
Доброго здоров’я всім!
Зіткнувся з наступною проблемою. При обрахунках в скрипті результуюче значення змінної виходить 2, а необхідно щоб виводило 2.0000. Конкретніше:
“…загальною площею 2 га, в тому числі рілля - 1,5051 га, сіножаті 0.4949 га…” при бажаному “…загальною площею 2.0000 га, в тому…”
Наголошую, сума площ є результатом обраховунків скрипта.
Заздалегідь вдячний за допомогу.