Можливо хтось стикався з проблемою. В скрипті не хоче відкривати файли - видає помилку про невідомий формат файлу. Є потреба виділити об’єкти шару одного файлу, скопіювати їх, відкрити інший файл та вставити туди. До моменту копіювання все працює. На відкритті файлу - помилка, невідомий формат файлу. Хоча якщо його просто відкрити чи навіть через окремий скрипт - то відкриває без проблем. Дякую.
у мене ваш скрипт відкриває нормально файл та зберігає по назві шарів в папці E:\N без помилок
більше не скажу, бо я не знайомий із структурою файлу shp і алгоритмами його збереження, можливо саме збереження вносить в програму якусь ноту
мені взагалі дивно, що при такому збереженні створюється папка і в неї додаються файли .DBF, .shp та .shx. Для dmf чи xml функцією @Map.SaveToFile $Name відбувалася б просто заміна старого файлу на новий.
Є таке питання по шарах. Деякі шари в менеджері мають назву, яка містить різні символи та пробіли після назви. Під час збереження в шейп таку назву зберігати не хоче - видає повідомлення про неможливість збереження. Як краще вирішити таку задачу. В принципі назви шарів можна взагалі не зберігати - основне ID. Чи можна отримати ID шару за його порядковим номером? Дякую.
Перепрошую, якби значення 8 не спричиняло помилку “Access violation at address 0040C3AA in module ‘Ged.exe’. Read of address C28F5C21” при з’єднанні лінійних об’єктів, питання б не виникало. Однак: чи можна однією командою обнулити згадану інформацію про всі точки всіх об’єктів карти? Чи єдиний вихід - переприсвоєння координат кожній точці всіх об’єктів?
Розумію, що інформація службова, тому моє питання може видатись не коректним.
Якби так хоч знати: за яких обставин (чи то - “криворуких” дій при зборі об’єктів) реєстрована точка характеризується маскою “8”?
P.S. Очевидно, проблема з “Розділити”, “З’єднати” не в масці точок.
Прошу розробників подивіться, будь-ласка, в карті[attachment=0]Problem_Split-Join.dmf[/attachment]Допомагає лише перестворення об’єкта (@Map.AddObject) з обнуленими масками.