Генератор отчётов для новичков

Подскажите пожалуйста можно ли создать в генераторе отчётов шаблон для выгрузки в таблицу данных с участков и угодий?

Создать шаблон можно. Покажите пример такой таблицы.

Прошу прощения я некоректно задал вопрос :frowning: Можно ли выгружать даные с карты в ведомость в которой будет содержатся информация по участку и его угодиям и так далее?

Можно,причем несколькими способами. Покажите пример такой ведомости, помогу выбрать оптимальный способ и, при необходимости, создать шаблон отчета.

Доброго дня, підскажіть з чого і як починать щоб зробить таку схему рис.2.
В мене є карта з файлом ін4 в ній також таблиця і проміри рис.1, хотілося б зробить такий шаблон, щоб над цією картою(помітивши всі обєкти, встановивши параметри рамки 210*297) створювалась рамка “внутрішня”, прізвище, адреса і масштаб, по можливості.

Вам достатньо підготувати рамку з пидписами і вставляти в готову схему за допомогою Вставка-Рамка и легенда. Генератов звітів тут не потрібен.

На рахунок рамки, я так і зробив, тільки зробив її з розрішенням *.dmt і вкинув в папку з програмой, приходиться тільки вручну виправлять адресу і прізвище, наче і небагато роботи, але якщо можна зробить це більш автоматизовано, щоб адреса і прізвище ставились самі. Можливо я не в тій темі написав, вибачаюсь