Збільшений масштаб карти!!!

Карта куплена в СК-63, але чомусь збільшена і чуть розвернута! Але є xml файли, які відповідають кадастровій карті і нормально на неї накладаються. Як зробити, щоб карта лягала в площину і ділянки відповідали координатам на кадастровій карті???

Карта ск-63 в виде чего? Растровое изображение? Векторная карта?
Если первое - нужно привязать по точкам из xml файлов, идентифицировав их на растре.
Если второе - нужно пересчитать систему координат с помощью Карта - Ситема кординат. Для этого подберите четыре пары точек по принципу “существующая координата - координата которая должна быть”, желательно по краям карты, внесите их в диалог и пересчитайте.

Діло в тому, що саме так я і робив, тобто находив крайні точки і спробував їх перерахувати, але чомусь нічого не виходило, тобто карта або розтягувалась, або її повертало на кілька градусів!

Вы же пишете что ваша карта

Значит, после “усадки” на правильные xml’и она должна уменьшиться и чуть развернуться в другую сторону.

Используйте кнопку “Перемещение” из “Режимов конструирования” (вкладка “Сбор”) по двум точкам. Если нужно, то с масштабированием.

Діло в тому, що таку процедуру як “посадка” по точкам я робив N кількість раз і все працювало, а от саме по даній карті, зовсім нічого не виходить!!! :question: :question: :question:

Якщо це схема розпаювання с. Пиратин, то я відповів в скайпі.
Інакше - виложіть цю карту, та окремо “правильні” ділянки