Не загружає кадастрову карту

Добрий день! таке питання: не можу заглузити кадастрову карту в digitals на “Оптимальному”. На 17 level загружає норм… а на оптимальному то мегабайти “ідуть”, а нічого не появляється, що це таке може бути?

Це справа в масштабі, зменшете масштаб загрузиться. Це тому що НКС показує знімки від М 1:5000 і більше

Кадастрова карта працює не так як інші сервіси, тому програма автоматично не виявляє відсутність 18 та 19 рівнів знімків, карта доступна до 19 рівня, гібрід - до 17 рівня.

Останнім часом перестали завантажуватися актуальні знімки кадастрової карти. На сайті ділянки присутні а в Digitals не завантажуе.
Кеш чистив, Digitals оновлював, проблема присутня і в інших користувачів.

Вкажіть кадастровий номер земельної ділянки, яка є на ПКК, але не завантажується в Digitals.

Шановні розробники, зі святами Вас. Скажіть будь ласка, чи можна зробити так: РАСТР-ЗАВАНТАЖЕННЯ З ІНТЕРНЕТУ-по кадастровому номеру?

Ні,так не має можловості зробити.

2322155300:04:013:1225
2322155300:04:015:0477

не завантажує ділянки які зареєстровані порівняно недавно близько 1 місяця

Проблема з незавантаженням з кадастрової карти земельних ділянок, що недавно реєструвались не вірішена. Ділянки, зареєстровані в грудні, з ти що я перевірив не завантажується жодна. Якщо потрібно, можу скинути ще пару десятків кад. номерів.

Ті ділянки, номера яких Ви вказали, без проблем завантажив.
https://www.dropbox.com/s/mkuotpuwpi7p3hi/PKK2322155300040131225.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/mw56js82rcgav77/PKK2322155300040150477.jpg?dl=0
Спробуйте відключити використання зображень з кешу (в діалозі завантаження Установки-Загрузка-Использовать кеш)

Кеш відключений та очищений, проте все одно не завантажує. Може в чому іншому проблема?

Можливо стара версія програми?

Ділянки справді з’являються якщо зменшити маштаб. Але при загрузці карти з відкритою однією ділянку, потрібно або змінювати рівні збільшення, або зменшувати до загрузки при оптимальному збільшенню. Чи можливо виправити так щоб вони завантажувались при виборі максимального або оптимального збільшення відразу?