Сбор | Отменить объект
Сбор | Удалить точку.
Доброго дня підскажіть будь ласка як можна в діджиталі експертувати карту в картинку .JPEG хорошої якості та малого розміру файлу, коли я конвертую в тіфф або .BMP то картинка “три години” потім відкривається, бо має великий розмір і якість дуже погана. Нажаль приклад не завантажується він 17,5 Мегабайт. Цей приклад картинка карти 17,5 Мегабайт створена в Діджиталі проте той хто її розробив не хоче пояснювати як він зробив її хорошої якості та малого розміру файлу. Підскажіть якщо хтось знає!
ОСЬ ДОБАВИВ приклад проте дуже сильно прийшлось погіршити якість із 17,5 мегабайт до 622 кілобайт
В комплекті з Digitals (в тій же папці) є програмка DipEdit. Вона суттєво зменшує розмір файла зберігаючи якість.
ЇЇ можна викликати через Растр - Орієнтування - DipEdit
Я користуюсь експортом з Діги в tif, а потім конвертую в jpeg DIPEdit або IrfanView. В цій програмі простий інтерфейс, гнучкі налаштування конвертації, є груповий режим.
В мене є одне питання : Чи можна прізвища з execl якось залити в ділянки за допомогою DIgitals?
можна відео!
Доброго дня !
Просив допомогти, але не досить точно висловився, вибачте, виправляюсь:
Скриптом обробляється подія реєстрації нової точки при зборі об’єкту ( подія %Events.OnPointCollect) також і закінчення збору %Events.OnCollect)
Але є необхідність обробити скриптом ПОДІЮ при виклику команди “скасувати об’єкт” або “видалити точку” з контекстного меню при зборі об’єкта ?
Хто підскаже як зробити - з мене пів літра.
напомните пожалуйста: как узнать координаты растра если в свойствах растра указаны координаты центра
Правая клавиша мыши на растре|Свойства
Предварительно вставив его в карту с помощью Вставка-Растровое изображение, а не Растр-Открыть
Давно не экспортировал в TIF, а сейчас попробовал- не экспортируется.Показывает в какую папку будет экспорт, настройки, пробегает шкалка (типа прошел экспорт) а в итоге ничего.
Проверил на новой версии - все работает.
Проверьте рамку карты, может в ней проблема?
Добрый день помогите разобраться что я делаю не так я не могу вытянуть текстуру с снимка, вроде все сделал по инструкции. Создаёт поле с текстурами, но текстур самих нет. Файл для текстур тоже создаёт, но пустой. Файл прикрепляю. Снимок не могу наверное большой!
Привіт всім !
Необхідно створити векторну карту для навігатора Garmin в форматі .img, для цього рекомендують використовувати програму GPSmapper, але вихідним матеріалом для компілювання карти в GPSmapper є Польский формат (PFM). (розширення файлів .mp).
Підскажіть будь ласка як отримати карту в такому форматі, маючи карту в .dmf ??
Вдячний за допомогу !
А на кнопку как поставить?
Підскажіть будь ласка ! Digitals не реагує на появу Input.txt в папці Exchange ? В config.ini все коректно, та і раніше все працювало як годинник, нічого, що стосується цієї технології не змінював, сьогодні не зрозуміло чого йому не вистачає ???
Може якісь налаштування є або константи, які відключають технологію Exchange ???
…
[Input]
File=Input.txt
Parameters=
CheckInterval=100
Доброго дня !!
Підскажіть будь ласка : в мене технологія Exchange не працює якщо запущено Digitals але не відкрита жодна карта ??? Це так має бути, це нормально, чи може я щось не так роблю ???
Відкрию яку небуть карту - все гуд, працює як годинник, якщо чистий Digitals, без жодної карти, - на файл Input.txt в теці Exchange жодної реакції ( файли Input.txt ідентичні в обох випадках) ???
Щиро вдячний за підказку !