Публічна кадастрова карта України

Доброго ранку. Всіх зі святом!!! Підкажіть будь ласка, це тільки в мене не працює ПКК? Може хтось щось знає?

Дякую, навзаєм! Це новi змiни на сайтi ДГК iз запровадженням нової версiї reCAPTCHA v3 вже на самiй картi (запити щодо отримання iнформацiї), i, напевно, надовго…а може i назавжди :wink:

а я то думаю чого це мій скрипт не працює, от паскуди

Не читає інформацію з ПКК

В диджитале не работает публічна кадастрова карта

facebook.com/sergey.oleynik … 4363418886

Питання до розробників.
На початку травня ДГК закрив доступ до скачування Атрибутів земельних ділянок з ППК.
Яким тоді чином програма отримує атрибути ділянки по кадастровому номері через меню Реєстри-Земельна ділянка?
Я правильно зрозумів, кадастрові номери по координатах не можна викачати, а по кадастровому номері є можливість завантажити місце розташування ділянки в програмі?
версія програми від 26.05.2020

А що у вас шукає ділянку по кадастровому номеру через меню Реєстри? В мене ні.
Шукає тільки населений пункт через меню Реєстри (напевне, орієнтучись на Google чи на якусь власну базу Digitals)

Так

І ще одна особливість.
Реєстри-Вектеризувати з ППК, кадастрові номери завантажує по координатах, але за межами робочої зони, і є навіть інформація про НГО частково.

У версії від 28.05.2020 частково відновлено функціонал.
По кадастровому номеру (меню Реєстри-Земельна ділянка) можна отримати центр ділянки та її атрибути.
По координатам (Калькулятор-Атрибути ділянки з ПКК чи подвійний клік по растрам з ПКК) отримання інформації про ділянки можливе лише для ділянок сільгосппризначення, які є на карті НГО.

Доброго дня.
Довелось завантажувати ДЗК Орто+карта на Сватівський р-н Луганської області, та виявив наступне:[attachment=0]DZK.JPG[/attachment]справа від червоної лінії - не віддається для завантаження. ДЗК обрізав можливість завантаження тайлів, починаючи від довготи самої західної точки Донецької області? Вкрай треба унаочнити в карті земділянки.

Поблизу зони АТО не доступний 17 рівень на відміну від решти території країни. Спробуйте 16-й.