НОВАЯ загрузка снимков из Интернет - это что-то!..

Всім доброго дня!
Підкажіть, чи не з’явилася часом можливість отримувати кадастрові номери ділянок із загруженої “публічки”. Може є якась “приблуда”, що може отримати координати з Digitals, і по ним видати кадастровий номер з публічки.
А ще питання по самій “публічці”. Може хто знає що то за фігня, що проглядаєш кадастрову карту зблизька - нема ділянки в базі, починаєш віддаляти - на певному етапі з’являється.

для вас записал, или вам еще что то нужно youtu.be/Yty_Tizv9HE

Нічого більше не потрібно. Дякую!!!
Потрібно слідкувати за новинами. Капець, як соромно :blush:

а как это работает?
у меня кнопка “записать параметры объекта” не активна, и контур участка не вырисовывается?
И программ от 05.12.2016

Участок векторизируется только по “Картам”, но не “Снимкам” или “Снимки+карты”.

Так, працює. :exclamation:
:question: А чи впливають іще якісь налаштування програми на точність векторизації окрім Level карти?
Що помітно на перший погляд, то це те, що векторизація проходить по найближчих лініях та на кутах ділянки створює дві поворотні точки замість однієї.

Чому не коректно працює загрузка карти (кадастр україни)?? при загрузці є такі ділянки які не загружає і не показує що вони зареєстровані, для прикладу додаю малюнок

На публічній кадкарті немає тої ділянки.

Як це не має яж приклав скрін з кадастрвої карти!!!там є кадастровий номер 5621683500:04:014:0084.
Доречі під нею теж є ділянка яка не підгружається в діджіталі 5621683500:04:014:0082.
Прикладаю файл з ділянкою підгрузіть тай побачите P.S. таких ділянок вже зустрічав декілька але не приділяв цьому уваги

Очистить кэш или изменить путь

Дійсно кеш займав багато місця.. Дякую!

последнее обновление:
Загрузка цифровой модели рельефа SRTM [url]Новые возможности программы - #198 від Sergiy_Oliynyk]

Действительно интересное.
Попробовал: загрузил гугл (х20), создал высоты и сравнил с 500-кой
[attachment=0].jpg[/attachment][attachment=1]500 ка.jpg[/attachment]

Спостерігаю таку річ, що на деяких комп’ютерах карти Яндекс через Digitals грузяться, на деяких - ні.
Не можу зрозуміти, з чим це пов’язано. Нагадаю, що карти Яндекс заблоковані на території України Наказом президента.
Від ОС не залежить, бо грузяться/не грузяться на 10-ці, 7-ці, XP.
Від провайдера також ні, бо в мене навіть в одній мережі на деяких грузяться, на інших ні.
Проксі ніде не стоїть ні в налаштуваннях програми, ні іншим чином. Програми VPN не використовуються.
Від чого може залежати блокування/не блокування яндекс карт в Digitals?

А як на рахунок “завантаження з кешу”?

Це дійсно кеш :slight_smile:

Доброго дня шановні форумчани. Підскажіть як можна векторизувати ПКК в атоматичному режимі? Можливо в кого є якісь напрацювання чи думки по цьому питанню! Буду радий поспілкуватися!

• масив - область України;
  • офіційне API ПКК нічого не дасть;
  • є напрацювання на github github.com/vbolshutkin/osm_ua_kadastr_sync але деякі функції додаткових бібліотек позмінювали назви і треба перероблювати на роботу саме із ділянками;
  • векторизувати “по кліку” - не раціонально.
    Попутне питання - Наскільки я зрозумів Растр-Загрузка из Интернет… Digitals дає максимально 17 рівень тайлів кадастрової карти, а ArcGIS i QGIS аж явно менший, чому так?

Доброго дня. Підскажіть як можна векторизувати ПКК в атоматичному режимі. І для мене це дуже важлива функція допоможіть з реалізацією.

Я вас очень прошу, подскажите что можно сделать с загрузкой геодезической сети Украины. Грузятся белые тайлы, а если просто карту грузить, то грузятся только пункты.

Google знімки не завантажуються, версія 18.06.2018

аналогічно