Запрос на функцию

Ось і альтернатива знайшлася. Що ж, цілком прийнятна. Трохи більше часу займає поштучне копіювання та підтягування обмежень, та вже ж не руками. Нажаль вони (обмеження) як правило взаємоперетинаються (оскільки комунікації підводяться від дороги). Чи є спосіб, через скрипт, перевірити на цю ознаку (перетину один із одним) шар обмеження? Це дещо пришвидшить роботу основного скрипту, бо 7 000 файлів перебирав майже дві години, а їх ще є, перепрошую, достобіса.

П.С. Потужнішу залізяку керівництво поки не купить.

Панове Bondarets Alexander та Dmitriy Fedorov красно й міцно дякую вам за допомогу.

Прохання до розробників, переробіть функцію в скриптах, яка підтягує dmt-шаблони:

Треба, щоб вона підтягувала шаблон не по порядковому номеру, а по якійсь іншій прив’язці. А то, коли закидую в Digitals новий шаблон якийсь, чи видаляю старий, то в скрипті автоматично міняється на попередній чи наступний. Приходиться при кожній зміні кількості dmt шаблонів заходити у всі скрипти і міняти ці строки. Це трохи напрягає.

Вже не треба. Знайшов - @ExecuteDocument DMTTemplateName

Міцного здоров’я всім!

Панове розробники! Дай Боже вам творчої наснаги й успіхів у вашій нелегкій праці!
Прошу допомоги у наступному. Маючи довгий текстовий рядок, на зразок “804,11000,Нська область,Нський р-н,м.Місто,вул. Вулиця,1,2,3” (у якому, без жодних труднощів, впізнається дескриптор AU) - маю потребу взяти, наприклад, наступні частини: 1) “804,11000,Нська область”; 2)“Нський р-н,м.Місто,вул. Вулиця” … тощо.
За допомогою функції @StringPart це можливо робити поштучно, потім з’єднуючи потрібні теги у ціле значення. Експериментував із функцією @Calc, а саме з її аргументами Length,Pos,Copy - не досяг результату, оскільки кількість символів у рядку не є сталою величиною.
Безпосередньо прохання:
Функція @StringGetPart з аргументами Begin Count Delimiter String, котра б повертала цілим рядком “Нська область,Нський р-н,м.Місто,вул. Вулиця,1,2,3” після вказання @StringGetPart 3 7 , “$String” .
Можливо є й альтернативне рішення.
Дякую.

Перепрошую, доки дістався додому - осяяла мене ще одна думка, можливо підійти до вичленення потрібних частинок рядка (тегів) на кшталт як реалізований вибір сторінок для друку? Тобто, взяти теги з N до N+1 у форматі 2-5, або взяти теги 6,9,4,2. При цьому - не “з’їдати” розподілювач (кому), як це робить @Concat.

Ще раз дякую за вашу увагу, панове розробники.

Добрий день! Питання до розробників програми, якщо тут ще такі є.

Чому функції @StringPart та @StringPartCount неправильно працюють із роздільником “|”?
Наприклад, пишу:

$NM=@Map.Selected.GetParameter NM ;(в параметрі $NM в ділянці значення: "Іванов|Петров|Степанов|Василенко" $result=@StringPart 1|$NM @Dialog.Message $result

В результаті отримую “Іванов

А коли пишу ось так:

$NM=Іванов|Петров|Степанов|Василенко $result=@StringPart 1|$NM @Dialog.Message $result

то отримую результат:
Іванов
Петров
Степанов
Василенко

Це усе б не дуже суттєво, але є одна величезна проблема. Функція ж @StringPartCount працює навпаки.

Коли пишу:

$NM=@Map.Selected.GetParameter NM ;(в параметрі $NM в ділянці значення: "Іванов|Петров|Степанов|Василенко" $result=@StringPartCount | $NM @Dialog.Message $result

отримую в результаті “1

При

$NM=Іванов|Петров|Степанов|Василенко $result=@StringPartCount | $NM @Dialog.Message $result

отримую “4

Виправте, будь-ласка, щоб воно співпадало. А то неможливо працювати з цими функціями в купі.

Проблема в тому, що символ “|” використовується в редакторі скриптів, як заміна для символу переносу строк.
Вносити зміни в програму недоцільно, щоб не “зламати” ті скрипти, які використовують цю можливість

Тому пропоную варіант вирішення:
;отримуємо символ “Vertical bar”
$VBar=@Calc Char(124)
$VBar=@DequoteText $VBar
;використовуємо його
$NM=Іванов$VBarПетров$VBarСтепанов$VBarВасиленко
$result=@StringPart 1$VBar$NM
@Dialog.Message $result

дякую

Доброго дня!
При команді Вставка|Список суміжників для XML коли суміжний землекористувач не фіз особа, а наприклад, “землі заг.кор.(дорога)” видає ось такий результат. Не можна зробити, щоб ця команда автоматично розпізнавала юридичні і фізичні особи у суміжниках?

Підскажіть будь-ласка чи можливо зробити в Діджиталі таку функцію, для структур ЖЕКа, яка би при виділені якогось обєкту на карті (будинок), зявлялось віконце переглянути детальну інформацію і кнопка “ТАК” і “НІ” при натискані на кнопку “НІ” нічого не відбувається і ми можемо редагувати сам обєкт, дивитись інформацію і т.д. тобто нічого не відбувається, але коли натискаємо “ТАК” то у нас відкривається певний файл в певному місці (як гіперссилка) табличка .xls, .doc, рисунок будь який файл в якому буде міститьсь повна та детальна інформація про цей обєкт, ці файли допустимо що створені уже раніше.
ПІДСКАЖІТЬ ЧИ МОЖЛИВО ТАКЕ В ДІДЖИТАЛІ?

Міцного здоров’я всім!

Пане (чи,перепрошую - пані) EIKovtun, ось приблизно щось таке Ви мали на увазі?
Необхідно:

1. у корінь диску D:\ скопіювати папку “Будинки” (котру екстрактуєте із архіву houses.rar), таким чином, щоб шлях до файлів .XLS був наступним: D:\Будинки.…;
  2. додати на кнопку нижченаведений скрипт;
  3. відкрити DMF-файлик (прикріплений нижче);
  4. натиснути кнопку виконання скрипту (вона змінить свій вигляд - набере статусу “натиснута”);
  5. переходити між зображеними “будинками”, вибираючи потрібний, та, за потреби, переглядаючи інфо про нього.

%Events.OnSelect $ObjNumb=@Map.SelectedObject @If $ObjNumb=0 then @Goto %end $Value=@Map.Object[$ObjNumb].Parameter[ID20100] $YN=@Dialog.Confirm Подивитись інфо про $Value? @If $YN<=0 then @Goto %end @Run D:\Будинки\$Value.xls %end

Дякую.

ДУЖЕ ДЯКУЮ САМЕ ТЕ ЩО ПОТРІБНО!!!

Міцного здоров’я всім!

От бачите п. EIKovtun - у Діджиталі МОЖЛИВО!

Будь-ласка!

Радий, що у Вас все вийшло так, як Ви воліли.

Дякую.

Підкажіть будь-ласка як мені зробити так, щоб в XML шаблоні (в частині ДМТ), в таблиці експлікації замінити пусту графу (над списком угідь) надписом “Всього”???

В цьому прикладі(dmt-частина шаблону ) експлікація формується скриптом(див. Карта-Слои-ХМЛ_Дилянка-Скрипт обработки событий). Для експлікації створено шар ID70026 CP_Explication.

Круто!
Тільки я б замість
$LandCode=@Calc Copy(“$CN”,1,6)
$LandCode=@DequoteText $LandCode
$LandName=@Calc Copy(“$CN”,8,1000)
$LandName=@DequoteText $LandName

написав:
$LandCode=@StringPart 1 $CN
$LandName=@StringPart 2 $CN

і тоді можна буде робити експлікацію, як із новими угіддями(УКЦВЗ), так і з старими (згідно 6-зем)

Якщо $CN=007.01 Малоповерхова забудова
то $LandName=Малоповерхова

Ви мене мабуть не так зрозуміли:
Я хочу, так зробити, щоб, в ДМТ файлі мені автоматично писало Всього (рис 1), і зберігало цей підпис в репортсі (шаблон ХМЛ)…

ну тоді так:
$LandCode=@StringPart 1 $CN
$LandName=@Calc Replace(“$CN”,“$LandCode”,“”,0,0)
$LandName=@DequoteText $LandName

Так вам Dmitry_Zolotar це ж і пропонує.
Закидуєте його файл у папку Digitals\Templates\CadPlanA4.dmt і при формуванні шаблону результат, як на зображенні
Ну трішки інший, ніж ваш варіант, але, думаю, навіть кращий.
Ну і, звичайно, відредагуйте шаблон за аналогом свого, обов’язково помістивши дану табличку в область видимості, бо інакше вона взагалі не відображатиметься.

Доброго дня підскажіть як зробити скрипт-кнопку пошуку обєкта за певними параметрами що не можна змінювати при переключані на різні карти. Виникла проблема що при переході з однієї карти де проводився пошук по якомусь параметрі і потім переходу на іншу карту параметр пошуку збивається і постійно потрібно міняти. Я хочу щоб мені допомогли створити красиву кнопку пошуку по закріпленому параметрі. Тобто припустимо в мене є карта на якій стоять будівлі населеного пункту, в параметрах в них забита інформація (припустимо) параметр 451 ід00030056 “адреса будівлі” де прописана адреса “вул. Миру” та параметр 114 ід00030093 “номер будівлі” де прописано “26”. Що мені потрібно? щоб при натискані на скрипт-кнопку в мене зявлялось віконце “Ведіть адресу” і нижще дві графи пошуку, графа №1-параметр 451 ід00030056 “адреса будівлі” і поряд графа де потрібно вручну вносити назву вулиці, графа №2-параметр 114 ід00030093 “номер будівлі” і поряд графа де потрібно вручну вносити номер будівля. В результаті мені повино на карті помітити цю будівлю або всі будівлі з такою назвою вулиці, якщо забити лише графу №1 “адресу вулиці”.
ДОПОМОЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА ЗРОБИТИ ТАКИЙ СКРИПТ БО Я ЗОВСІМ ДЕРЕВЯНИЙ У СКРИПТАХ!

За даним лінком було анонсовано появу диво-кнопки. Чи можливо додати такуж до наступних місць:

[attachment=0]1.jpg[/attachment]

[attachment=1].jpg[/attachment]

Або якщо це можливо зробити самому, підкажіть будь-ласка як.