было б здорово, в каждом разделе создать тему “примеры использования”, и дать пользователям полный доступ к редактированию
по примеру вики, пользователи б сами правили и дополняли текстом, изображениями, видео разные ветки темы
Можно ли сюда добавить Помощь/Что нового, многие пользователи интересуются стоит ли обновятся, поскольку не знают о новых изменениях. PS: сам давно не обновлялся, по этому ответов дать не могу.
Чому немає ніяких мануалів по роботі в delta/digitals, для початківців??? Я працюю в автокаді, цівілі, геоніксі, тепер потрібно перейти на діджіталс, що нетак і легко. Тому, що зовсім інша методика роботи, наприклад в автокаді любе кіно на любій стадії редагується, як тобі завгодно… А в діджіталсі у мене з цим великі проблеми, чуть незаново починати потрібно, і дуже багато чого незрузоміло… а в справці усе поверхнево… Дайте будь-ласка мануал по geodesy, як для кутів і відділей так і для координат; мануал по інженерно-геодезичній обробці зйомки чи виконавчої схеми (горизонталі, земляні маси, профілі і розрізи), чи схеми розбивки; мануал по землевпорядній обробці даних польових робіт для інвентаризації чи приватизації земельних ділянок…
Я Вас повністю підтримую. Но мені здається, що мануали із Print Scrn потрібно робити самим (досвідченним) користувачам програми, а не розробникам. Може у когось уже є такі мануали??? Дайте будь-ласка ссилку…
А хто буде розробляти, якщо, я так думаю, усі хто тут є самі потребують допомоги, а розробникам по барабану, бо вони досконало знають і їм здається - “як то можна незнати і нерузоміти елементарно-логічного - маєте help, і мастіть собі голову…” Як до мене то АВТОКАД - елементарно-логічний, а діджіталс - Ні…
В автокаді самому також не дуже легко розібратись. Просто на кад багато всяких мануалів є, а на діжиталс тільки хелп. Але тут є форум, де можна пошукати/запитати і отримати відповіді на всі запитання.
Насколько мне известно в этих клонах Автокада OLE сервер не реализован вовсе, либо реализован не полностью(не все команды поддерживаются). Поэтому и не получается использовать их для экспорта в DWG из Digitals.
Не знаю, чи то після обновлення чи після чого, але нічого ніби не міняв в настройках, в мене, коли вибираю Растр/Завантаження з інтернет зникли системи координат, які були раніше. Зокрема, нема СК-63, в якій я працюю. Натомість появилася інша, як показано на рисунку нижче. Як вернути назад СК-63?
Загрузите Datums.ini отсюда vingeo.com/update/rus/Datums.ini и скопируйте его в папку Digitals. Возможно, вы просто запускаете программу из какой-то старой папки Digitals, такие названия датумов как у вас на скриншоте уже давно не используются.
Вот обнаружил такую проблему. Создаю новый проект normal.dmf или любой другой и сталкиваюсь с проблемой. Все слои стали серыми вы поймете о чем я говорю когда взглянете на скрин. Что делать?