Доброго дня! Поясніть, будь-ласка, де в ОФ у форматі ХМЛ замінити начальника управління Держкомзему - на начальника управління Держземагентства. ДЗК вертають.
В XML-файлі посада начальника управління фігурує тільки в розділі “Державний акт” (параметр 66, доступний ділянці) серед підписантів держакту.
Чи можна також добавити перелік Орган який прийняв рішення так як ви зробили в паспорті ким видано або поясніть як добавити список в цьому параметрі
З повагою Ігор
И всё же какой программой ДЗК проверяет обменные файлы? Менеджером 1.17 или синергией в новой редакции, кто знает? Менеджер видит название населённого пункта, а в протоколах ДЗК пишут, что не заполнен данный раздел, значит ли это, что у них не менеджером проверено???
Ф.И.О. начальника, но не должность.
Вы отвечаете быстрее, чем я исправляю)))))
Також цікавить дане питання, і будь ласка роз’ясніть як підшити список до строки “ким видано” бо кнопка списку в новій версії є, а як її реалізувати ще не знаю, буду вдячний за відповідь.
Кнопку підключати не потрібно, вона запрацює, коли після першого заповнення поля “ким видано” та натискання ОК в тому діалозі. Буде створений файл Digitals\Lists\passports.txt, в ньому будут зберігатись введені дані.
буду только рада
, если кому-то пригодится - массово вбивает в XML паспортные данные, для множества файлов в папке:
@OpenLog
$TF=@Dialog.OpenFile *.txt
@if $TF= then @break Файл с паспортными данными не выбран
$FPath=@ExtractFilePath $TF
@if $FPath= then @goto %break
@Text[1].FolderList *.XML $FPath
$NN=@Text[1].Count
@if $NN=0 then Break Нет выбранных XML файлов
$II=1
@Progress.Start $NN Добавление паспортных данных XML
%Start
$MyFile=@Text[1].Line[$II]
@FileOpen $MyFile
$MyFileName=@Map.ClearShortFilename
@Text.Load $TF
$n=@Text.Count
@If $n=0 then @Break Файл с паспортными данными пуст
@If $n>1 then $i=$n
%start2
$mySTR=@Text.Line[$i]
$KN=@StringPart 1 $mySTR
$KN1=@StringPart 1:$mySTR
$KN2=@StringPart 2:$mySTR
$KN3=@StringPart 3:$mySTR
$KN4=@StringPart 4:$mySTR
$KN=$KN1$KN2$KN3$KN4
@If $MyFileName<>$KN @goto %skip2
$Dilyanka=@Map.SelectByParameters 1|-7=70005
$Propriator=@map.selected.GetParameter ID7000520
$PI=@StringPart 4 $mySTR
$PD=@StringPart 5 $mySTR
$PD=<PassportIssuedDate>$PD</PassportIssuedDate>
$PI=<IssuanceAuthority>$PI</IssuanceAuthority>
$to=<PassportIssuedDate/>
$Propriator=@Calc Replace("$Propriator","$to","$PD")
$Propriator=@DequoteText $Propriator
$to=<IssuanceAuthority/>
$Propriator=@Calc Replace("$Propriator","$to","$PI")
@map.selected.SetParameter ID7000520 $Propriator
%skip2
$i=$i-1
@If $i>0 then @goto %start2
@Map.DeselectAll
@Map.SaveToFile
@CloseMap
$II=$II+1
@Progress.StepBy 1
@If $II<=$NN then @goto %start
@Progress.Stop
@CloseLog D:\log.txt
структура файла с паспортными данными:
322ХХХХХ00:01:008:0004 ХХ 440397 Якимосьтам МРВГУМВС Укр. В Київській обл. 2002-03-21
322ХХХХХ00:01:003:0050 ХХ 683118 Якимосьтам МРВГУМВС Укр. В Київській обл. 1997-11-14
322ХХХХХ00:01:003:0051 ХХ 683118 Якимосьтам МРВГУМВС Укр. В Київській обл. 1997-11-14
322ХХХХХ00:01:005:0049 ХХ 174587 Якимосьтам МРВГУМВС Укр. В Київській обл. 2002-08-14
Файл с паспортными данными (.txt) должен лежать в той же папке, что и сами XML (.XML).
поправьте - если что не так… ![]()
Прохання до розробників ![]()
- В інформації про власника блок додаткової інформації перескакує на іншу строчку і створює два блока
- Коли вибираєш підставу набуття права власності, то вже неможливо його прибрати (добавить ще одну строчку з пустою підставою), аналогічно в даних про фізичну особу — тип документу, громадянство.
- У разі незаповнених дат при повторному відкритті файлу дати заповнюються автоматично на сьогоднішню дату
- Не зберігати автоматично з пустими параметрами (він не обов’язковий і у випадку знаходження земельної ділянки за межами населеного пункту не потрібен)
- Добавити можливість внесення двох і більше державних актів (не суперечить наказу №573 та методичним рекомендаціям №540 )
- Вибір реквізитів фізичних і юридичних осіб одна з найкращих функцій, але не зайвим буде вікно пошуку та можливість сортування даних, і можливість видалення зайвих даних прямо з програми.
- Якщо можливо то функцію вибору даних можна добавити до органу що видав паспорт та органу що прийняли рішення, назви документів та органів, посади, керівників .
Виправлено, оновіть ged.exe
Підстава обовязкова, навіщо вона пуста? Додано пустий рядок в підставу.
При відкритті діалогу редагування у відповідний контрол потрібно внести якусь дату, тому вноситься поточна. Взагалі ці дати проблемні, відсутність тега - помілка, пустий тег - теж помилка.
Виправлено
Це суперечить схемі обмінного файла, на яку спираються усі програми перевірки.
Буде додано трохи пізніше.
Спасибо!!!
P.S. Вот талант у человека Geod - с первого раза разработчики услышали.
Велике СПАСИБІ за оновленя.
- Добавити можливість внесення двох і більше державних актів
Це суперечить схемі обмінного файла, на яку спираються усі програми перевірки.
З цим я повністю згоден, але при цьому відповідей про як потрібно заповнювати 2 держ. акта, досі немає.
Я лише запропонував внести можливість внесенння кількох держ. актів, що не сеперечить законодавству, а внести корективи в XSD-схему не така велика проблема. (Якщо Digitals, ГІС-6, Геопроект і т.д. внесуть дану можливість в свої програми, то в провірочні програми зміни теж внесуться і проблема відпаде)
Поки не врегулюеться це питання можна заповнювати лише один держ. акт.
Я лише запропонував внести можливість внесенння кількох держ. актів, що не сеперечить законодавству, а внести корективи в XSD-схему не така велика проблема. (Якщо Digitals, ГІС-6, Геопроект і т.д. внесуть дану можливість в свої програми, то в провірочні програми зміни теж внесуться і проблема відпаде)
Изменения в XSD схему должны вноситься одним органом, который ее и разработал. Внесение изменений в схему на местах только усугубит ситуацию. Это увеличит разброс в требованиях к XML в различных регионах. А дальше только хаос, неразбериха и гражданская война. Этого, однозначно, нельзя допускать.
Законы в отличии от XSD схемы очень неформальны. Их часто трактуют под свои нужды. Кроме того регулярно возникает конфликт версий. XSD схема же не допускает двоякого понимания. Она и должна быть основой проверочных программ, а не законодательные акты.
Изменения в XSD схему должны вноситься одним органом, который ее и разработал.
На согодняшний день, наскільки я знаю, затвердженої XSD-схеми не існує і кожна провірочна программа використовуе свою схему (Наприклад в Синергии якою нас перевіряють ДЗК я знаю вже 3 схеми і кожна різна). А склад XSD-схеми повинен відповідати законодавству! Аналогічні прохання про деж.акти буде відправлено і в ГІС і в Геопроект (хто користується іншими програмними комплексами, прохання сприяти вирішенню цюго спірного питання).
Здраствуйте. Если не сложно, выложите кто нибудь шаблоны (*.csv) по обмеженням, у самого есть только Теплосеть и РЕС, а вот с санитарной зоной (02.01.1) проблемы … так же интересует (07.02) Про право проїзду на транспортному засобі по наявному шляху.
- Вопрос: В Digitals Код обмеження (86) 07.02 - Про право проїзду на транспортному засобі по наявному шляху, а в класификаторе 643 (обмежень та обтяжень у використанні земельних ділянок) это 02.03.01, кому верить?
07.02 - Про право проїзду на транспортному засобі по наявному шляху, а в класификаторе 643 (обмежень та обтяжень у використанні земельних ділянок) это 02.03.01, кому верить?
Все дело в том что на даный момент существует 2 приказа с класификоторами № 643 и № 573 (они похожи, но в 573 их меньше).
В файле нужно заполнять согласно приказа № 573 (лично мы в кадастровом плане прописываем оба, что б не придирались), если в 573 их нет, то прописываем общий.
Вопрос к разработчикам. После обработки в МОФ и сохранении в Dgt параметр 6-Назва програмного забеспечення(слой- Реквиз.обм.файла) принимает значение “Digitals” вместо “Менеджер Обмінних Файлів”. ПО обновлено 15.01.2013. В более ранних версиях этой проблемы не было. Соответственно и параметр 7.
Все конвертируют in4 в xml с помощью “Менеджер Обмінних Файлів” или может я что то пропустил и уже Digitals XE умеет это делать? Кстати конвертирую старой версией 1.15.2 2010р. так как новая была но не хотела запускаться. Если кому не сложно и в курсе последних событий в этом деле, просветите меня пожалуйста. Буду благодарен за помощь.
Шановні колеги! Прошу, хто знає допомогти:
При перевірці XML перевіряючий зажадав внести інформацію щодо довіреності, яка надана власником ділянки довіреній особі на на дії від його імені.
Не можу знайти місця в XML (назви тега) куди можна це занести. Чи я щось не добре розумію, чи перевіряючий ?