Та тут в цьому Діджіталі не можливо взагалі працювати без допомоги інших програм, разворот тут зовзім тупий , при переєстрації ділянки неможливо звести межі щоб не змінювати конфігурацію ділянки!!! І мене просто вбило те що тут нема функції для виноски меж ділянок внатуру!!! Це просто жесть Той хто працює над цією програмою взагалі зелений в кадастрі та геодезії!!!
Автокад не куплю, бо дорого, а шось скоро точно куплю, якшо буду отримувати такі відповіді! Хм дивно!!! , я думав шо форум для того щоб почути думку тих хто працює в програмі і зробити висновок чи дійсно то актуально! А тут якийсь чувак мене просвітив !!!
Вы, юноша, не хамите. Форум для того, чтобы улучшать программу, которую мы очень любим. От Ваших сообщений только слюна летит
и одно недовольсво. Если что-то не нравится-пути конструктивного решения в студию , пожалуйста. А то что люди, которые работают над этой программой “зеленые”, как Вы изволили выразится, то я даже не хочу комментировать: чушь. Вам бы их уровень и выдержку.
Про інші програми, детальніше будь ласка, що саме Ви не можете зробити в Digitals?
P.S. Складається враження що Ви нещодавно купили Digitals і просто ще не в курсі можливостей програми, тому запрошую Вас на безкоштовне навчання до нас.
Га-га дуже дотепно!!! Якшо я буду робить таким методом виноску то напевне мене звільнять з роботи! завтра якшо буде можливість то скину вам прінскрін, як робиться виноска! Якшо я зроблю таким методом виноску на масив 200 або 400 ділянок то в мене піде пів пачки бумаги, 3 дня в офісі і 1 тиждень в полі, і залишусь без зарплати!
Я його не купляв, просто поміняв місце роботи 3 місяці тому. Знову нарахунок функції “разворот”, там просто вибиває табличка в яку пишеш на скільки градусів її розвернуть! А для ідельної “стиковки” ділянок це не підходить!
Вы не забывайте, что полнота и тем более наличие ответа прямиком исходят из постановки вопроса. Так что не лишним будет сначала его как минимум обдумать. А если ваши средства не позволяют обзавестись лицензионным автокадом, то не корите в этом судьбу, а грамотно используйте доступный для вашего предприятия программный продукт.
Якщо на рахунок навчання Ви серйозно, то я зрадістю вирвусь при першій можливості! Чекаю вашу думку на рахунок Виноски в натуру! В мене ще є дуже багато питань та пропозицій, але все по порядку!)
Вибачте, але чому не працює меню ‘Сервіс>Розворот’ відносно першої точки полігона? Приходиться розмикати полігон, розвертати і знову замикати полігон.
Відносно інших точок полігона - працює, а відносно першої - ні.
Бачу Sergey Oleynik повернувся . Дай Бог йому наснаги. Вибачте за настирливість, але я хотів би, все-таки, дізнатись:
1 чом не працює розворот полігона відносно першої точки (приходиться розмикати полігон, повертати і знову замикати);
2 чи можна сподіватись на можливість обробити події в скрипті: розворот, переміщення?
При попытке вручную вращать объект в команде “Сервис-разворот” пропадает окошко, где вводится угол поворота. Приходится повторно вызывать команду “Сервис-разворот” и вводить ноль.