Установка программного обеспечения регистрации

Да, вы можете одновременно работать с несколькими БД в Digitals. Вот алгоритм создания 2х БД:

1. Создайте test.udl файл, содержащий строку подключения к базе данных test на сервере PostgreSQL. Вот пример такой строки подключения

[oledb] Provider=MSDASQL.1;Persist Security Info=False;Data Source=PostgreSQL35W;User ID=postgres;Host=localhost;Database=test2. Создайте test.dml файл со ссылкой на файл строки подключения. Пример

[Connection] Datalink=FILE NAME=D:\Digitals\test.udl 3. Создайте пустую БД с именем test на сервере PostgreSQL.
4. Сделайте копию файла test.udl > SQL.udl
5. Откройте вашу DMF карту и выполните Файл>Save to SQL. При этом параметры подключения считываются с файла SQL.udl.

Повторите алгоритм для второй БД, используя, например, имя test2. Все файлы должны создаваться в папке Digitals. После создания второй (третьей, четвертой…) БД удалите файл SQL.udl, он больше не нужен. Для открытия карт из БД используйте DML файлы.

Джерело даних(ODBC) - PostgreSQL35W містить пункт Database, де вказується ім’я бази даних.
Як правильно зробити - записати всі назви баз даних у цьому вікні?(якщо так, то який синтаксис запису - через “,” чи “;” або ще інакше)

Другий варіант - створити ще одне джерело даних з назвою, наприклад, PostgreSQL35W_test2? і так для кожної настпуної БД: PostgreSQL35W_test3, PostgreSQL35W_test4…
Такий варіант роботи можливий для postgresSQL і Digitals?

Чи є можливісь “витягнути” карту з бд у файл формату .dmf?
Дякую.

Просто повторите по пунктам, что я описал. Не надо создавать еще один Data Source, это лишнее. Не надо даже открывать редактор строки подключения (двойной клик по UDL файлу), просто заполните строку подключения в блокноте, подставив свои названия БД и имя пользователя.

Чтобы экспортировать карту из БД в DMF, откройте карту из БД и выполните Файл>Сохранить как

Вміст .udl-файла має виглядати так:
[oledb]
; Everything after this line is an OLE DB initstring
Provider=MSDASQL.1;Persist Security Info=True;Data Source=PostgreSQL35W;User ID=postgres;Host=localhost;Database=test

без рядка ; Everything after this line is an OLE DB initstring - система не розуміє, що це є саме .udl-файл.

Provider=MSDASQL.1;Persist Security Info=False;Data Source=PostgreSQL35W;User ID=postgres;Host=localhost;Database=test
При такому записі, як я розумію, Digitals примусово зчитує дані вказаної карти User ID=postgres;Host=localhost;Database=test, не враховуючи налаштувань PostgreSQL35W.

Параметр Persist Security Info=False в вашому прикладі, а в sql.udl - Persist Security Info=True. За що відповідає цей параметр?

Так робив одразу ж після створення створення БД, при цому digitals вилітає з помилкою. Спробувати проробити те саме в відлагоджувальній версії програми?
З тексту вікна помилки в windows:
[size=85]Підпис проблеми:
Ім’я події проблеми: APPCRASH
Ім’я застосунку: Ged.exe
Версія застосування: 5.0.0.4205
Позначка часу застосунку: 2a425e19
Ім’я аварійного модуля: StackHash_e98d
Версія аварійного модуля: 0.0.0.0
Часова мітка аварійного модуля: 00000000
Код винятку: c0000005
Зсув винятку: 2f3c3130
Версія ОС: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Код локалізації: 1058
Додаткові відомості 1: e98d
Додаткові відомості 2: e98dfca8bcf81bc1740adb135579ad53
Додаткові відомості 3: 6eab
Додаткові відомості 4: 6eabdd9e0dc94904be3b39a1c0583635
[/size]

модератори є? на попереднє моє запитання хтось відповість?

Параметр отвечает за безопасность паролей. Он больше ни на что не влияет.

Сообщение об ошибке Windows нам ничем не поможет, используйте отладочную версию Digitals отсюда Digitals XE (отладочная версия)

Но сначала убедитесь, что в настройках константа SQLMode=0

Підкажіть, будь-ласка, в чому помилка чи проблема: раптово перестав рацювати Digitals саме в SQL. При спробі виділити все програма зависла, а при повторному підключенні до SQL видає помилку: “invalid variant type conversion”, а при виході - або “privileged instruction”, або “access violation at address 00000028. Read of address 00000028”. базу завантажує, але тільки з трьома слоями - растр, ІКК-квартал та ХМЛ-земділ. Нічого нового не зберігає, також неможливо вернути назад будь-яку дію. Digitals з іншими файлами працює нормально.

Підкажіть, будь-ласка, даний модуль може бути використаний інженерами-землевпорядниками, які не являються реєстраторами для отримання якоїсь корисної інформації (координати ділянок з бази тощо), чи він тільки для реєстраторів, які мають паролі?

Похоже, база повреждена. Единственный выход - восстановление ее из резервной копии.

При сохранении в sql предлагает перезаписать базу и после етого видает ошибку. в чем причина???

также при подключении к sql видает ошибку , в чем причина???

Убедитесь что правильно указываете пароль при подключении. Запустите PgAdmin и подключитесь к созданной БД для проверки.

Добрый вечер. при попытке сохранения подготовленного файла в БД выдаёт сообщение как на скрине. при этом пробовал и в 10, и в 9 postgresql-е делать базу. результат один и тот же