Не видны номера пикетов

Я извиняюсь за такой, видимо простой вопрос, но самостоятельно не могу на него ответить.

в разделе Geodesy номера пикетов отображаются, а в разделе Digitals пикеты выглядят так

Спустя два дня поиска на форуме и самостоятельного по справке и интерфейсу, так и не смог найти, как включить режим отображения номера пикета.
Формировать объекты в таком режиме жутко неудобно.

пс
Хорошо бы, если бы на форуме был раздел для новичков.

vinmap.net/help/digitals … odpisi/#p2

viewtopic.php?f=1&t=8

Це з якої сторони подивитись :smiley: . Історія знає бригаду, яка дуже-дуже-дуже довго створювала плани всліпу, не виносячи номери пікетів. Причому робили це після експорту в Автокад. Ось так буває…

дякую за швидку відповідь.
Але це не зовсім те, про що я питав. Мені потрібні не підписи, а лише номера пікетів, які були присвоєні їм при зйомці для орієнтації по абрису.
Відображення має бути таким, як на малюнку зліва, так як на відео, де набір об єкта по списку.( vinmap.net/samples/Abris.exe )

Невже нумерація пікетів зникає і потрібно кожну крапку підписувати штучно в іншому модулі?! Але вона є в цьому прикладі
vinmap.net/samples/Abris.exe

viewtopic.php?f=1&t=8 цю гілку, я звичайно бачив і мав на увазі саме Розділ форума. Бо навігація по гілці дуже не продуктивна і обмежена інформативно.

Дякую за терпіння з новачком.

Не понимаю в чем проблема? Я дал вам ссылку на Help, где как раз и описано, как подписать номера у всех пикетов. Делается это примерно за три секунды - vinmap.net/samples/spotnumbers.exe

Без видео, у меня действительно не получалось. И вот по какой причине: кнопки типовых шаблонов при нажатии не фиксируются. Пробуя получить хоть какой- то результат, я нажимал на несколько, не зная, сделал ли я выбор или они не реагируют.
Вторая ошибка заключалась в том, что курсор во вкладке Инфо, находился в строке Z (выделение “звездочки” малозаметно) и я получал высотную отметку вместо нумерации.

Огромное спасибо за помощь!

При чому в суботу вечером. От трудоголіки пішли. Це напевно тому в Україні криза давно вже закінчилась… :laughing: