А можна якимось чином витягти в параметр прізвище виконавця робіт?
пробую витягти адресу земельної ділянки з умовою в межах/за межами. Написав у приєднаному файлі:
ADRES SEL(XPT(P[ID7000500],“ParcelLocation”),“Rural”|XPT(P[ID7000500],“Settlement”) за межами населеного пункту ROP(XPT(P[ID7000500],“District”)) ROP(XPT(P[ID7000500],“Region”))||XPT(P[ID7000500],“Settlement”), SEl(XPT(P[ID7000500],“StreetType”),вулиця|вул. |провулок|пров. |проспект|просп. ||)XPT(P[ID7000500],“StreetName”), XPT(P[ID7000500],“Building”) ROP(XPT(P[ID7000500],“District”)) ROP(XPT(P[ID7000500],“Region”)))
а в результаті отримую “с. Слобідка, , Острозького району Рівненської області” для ділянки в межах і “Межиріцька сільська рада, , Острозького району Рівненської області” для ділянки за межами
Запропонував би для ідентифікації розташування ділянки функцію POS. XPT витягнути нічого не вийде, програма в будь-якому разі виконує другий варіант, той що йде після*.
Якось так sel(POS(Rural,P[ID7000500]),0|в межах населеного пункту|*|за межами населеного пункту).
Доброго дня! Мені потрібно в ДМТ написати таку формулу: якщо фізична особа то ФИО а якщо юридична то назва юр. особи. попробував написати сам по вище наведеному прикладу но не виходить прошу допомоги!
Трохи перепутав. Треба так:
SEL(POS(NaturalPerson,P[ID7000520]),0
Число “0” означає, що в параметрі P[ID7000520] відсутній вираз “NaturalPerson”, а отже маємо справу з юридичною особою
Слава Україні! потрібна допомога…загружаю 40 ХМЛ файлів в один файл, як мені витягнути ФИО власників??? пробував сервіс/отчет/простий список (в настройках ПІП власників зем діл) мені вибиває повністю шлях до прізвища імя паспортні дані адреса проживання… а потрібно тільки ФИО!!! дуже потрібно…
Добрый день!
Скажите пожалуйста, как разобраться в шаблонах под XML, может шаблоны где то есть чтобы поковыряться и понять что к чему или справочная информация. Хоть что то!!??