XML

Доброго вечора усім! Виникло дуже цікаве запитання. ОФ на юридичну особу на земельній ділянці знаходиться обмеження ЛЕП як правильно заповнити в ХМЛ. тут є доволі цікава загвостка, при формувані витягу на земельну ділянку дані про обмеження беруться з “підстави виникнення обмеження” де є дані про фізичну особу (чия земельна діл.(юридину вибрати не можливо…)) та дані про юридичну особу (на користь кого встановлено обмеження) нижче є ще “Блок опису усіх користувачів на користь яких встановлено обм.” де є можливість вибрати юридичну чи фізичну особу, але НКС з відси дані НЕ БЕРЕ! а бере дані з “підстави для виникнення обмеженя”. Хоча я вважаю що це не правильно! ПОстає питання! як вписати власника юридичну особу? коли там тільки для фіз. особи???Хто як заповнює такий ХМЛ?

подскажите пожалуйста как поменять на русский все внутренности при создании ХМЛ (то есть классификатор и т.д.)???и есть ли Digitals заточенный под стандарты Российской Федерации???

Нет, такой версии не существует.

Доброго времени суток!
Вопрос следующий: я создаю обменный файл .IN4, потом конвертирую его МОФом в .XML. При этом процессе создаются точки в слое XML: Межові знаки, закріплені точки в случайных (иногда во всех) точках обменного файла (см. картинку, подсвечены красным):

Так вот, после редактирования в Digitals, обменник “теряет” все эти точки, остаются только две точки в начале участка, остальные отсекаются. Если посмотреть исходный код, там есть раздел ControlPoint, который хранит ID нужных для закрепления точек, насколько я понял.

<ControlPoint> <P>1</P> <P>2</P> </ControlPoint>
Я пытался ставить “+” в параметре “Закріплені вузли межі полігона кадастрової одиниці” слоя “XML: Межові знаки, закріплені точки”, но результата не получил, точки теряются.

Как-то сумбурно получилось, попробую еще раз кратко: есть файл с закрепленными двумя начальными точками полигона, мне нужно получить закрепленные точки в поворотных точках участка, но после сохранения в Digitals они теряются.
Спасибо за помощь!

Я уже писал в этой теме ранее, что есть проблемы с сохранением “Описа межових точок” и имени точки “PN”. Слой присутствует, но игнорируется. Видимо, ваша проблема из той же оперы. Я пользуюсь более старой версией программы, поэтому проблему (пока) не замечаю.

Разработчики обещали исправить, но во всех новых версиях точки записываются упрощенно, без описаний и сведений о закрепленных МЗ. Нужно вводить настройку на сохранение XML в двух вариантах, чтобы все были довольны.

Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, я зробив XML файл і мені прийшло таке зауваження:“Закріплені вузли. вказати точки, що закріплені на місцевості”. як це зрозуміти, і як можна виправити?

Виберіть шар “XML:Межові знаки, закріплені точки” і намалюйте дві точки в поворотних точках земельної ділянки на контурі ділянки. Зазвичай їх малюють на першій і другій точці по порядку. Ну і потім заповніть
Ім’я вузла=1 (для першої точки 1, для другої - 2)
Метод визначення=Survey
МХ=0,05
МУ=0,05
МН=0,05
Закліплені межові знаки=+

Або скористайтеся цим скриптом:

;вибираємо шар XML:Земельна ділянка @Map.SelectLayer ID70005 $Obj=@Map.SelCount ;координати 1-ої точки з XML:Земельна ділянка $P=@Map.Object[$Obj].Point[1] ;створюємо перший точковий об'єкт в шарі "XML:Межові знаки, закріплені точки" з даними координатами $PntObj=@Map.NewObject ID70001 @Map.Object[$PntObj].Point[1] $P ;заносимо номер точки та інші значення параметрів @Map.Object[$PntObj].Parameter[ID7000100]=1 @Map.Object[$PntObj].Parameter[ID7000101]=Survey @Map.Object[$PntObj].Parameter[ID7000102]=0,05 @Map.Object[$PntObj].Parameter[ID7000103]=0,05 @Map.Object[$PntObj].Parameter[ID7000104]=0,05 @Map.Object[$PntObj].Parameter[ID7000106]=+ @Map.RefreshObject $PntObj ;координати 2-ої точки з XML:Земельна ділянка $P=@Map.Object[$Obj].Point[2] ;створюємо другий точковий об'єкт в шарі "XML:Межові знаки, закріплені точки" з даними координатами $PntObj=@Map.NewObject ID70001 @Map.Object[$PntObj].Point[1] $P ;заносимо номер точки та інші значення параметрів @Map.Object[$PntObj].Parameter[ID7000100]=2 @Map.Object[$PntObj].Parameter[ID7000101]=Survey @Map.Object[$PntObj].Parameter[ID7000102]=0,05 @Map.Object[$PntObj].Parameter[ID7000103]=0,05 @Map.Object[$PntObj].Parameter[ID7000104]=0,05 @Map.Object[$PntObj].Parameter[ID7000106]=+ @Map.RefreshObject $PntObj @Window.Refresh

Диг, насколько я знаю, всегда добавляет две контрольные точки, даже если их нет на слое. Возможно от вас требуют наличия всех точек с описанием. А вот с этим проблемы, новые версии не сохраняют это дело. Я уже пару раз обращал внимание на проблему (например двумя сообщениями выше).

P.S. Я вообще не могу понять, информация по описанию точек теперь не требуется в XML, так что ли? Программа не сохраняет ее уже довольно давно, но жалоб почти не было (кроме моих). То ли все пользуются старыми версиями (как я, например, несмотря на продленный срок обновления), то ли я безнадежно отстал и даю в файле никому не нужную инфу?!

А чому ви вирішили, що в “Підставі для виникнення обмеження”, вказуються дані про юридичну особу, на користь якої встановлюються обмеження? Там вказуються дані про юридичну особу-власника і про фізичну особу власника земельної ділянки. Якщо ж власник юридична особа, то дані про фізичну особу залишаємо пустими, якщо фізична - то відповідно дані про юридичну особу залишаємо пустими. А от інформацію про особу, на користь якої встановлюється обмеження ми вводимо в рядок 93 (Блок опису усіх осіб на користь яких встановлюється обмеження), де є також можливість вибрати що юридичну, що фізичну особу

В цьому параметрі має бути інформація про фіз.-особу та юр.-особу, які підписали/видали документ-підставу виникнення обмеженнь. У випадку закону це буде голова ВРУ та ВРУ.

:smiley: круто

я це розумію але щоб НКС взяла потрібні дані для друку витягу то потрібно вносити фіз.-власник, юр.-це на користь ково встановлено обмеження, принаймі так було ще літом, можливо зараз програма НКС обновилась тай все працює більш правильніше…

Підкажіть будь ласка! Є у мене ХМЛ з шаром оренда, коли роблю: Карта=> Контроль Видає ось такі повідомлення

Якщо без шару оренда то помилок не дає. Що я роблю не так?

Не звертайте уваги. Просто стандартний скрипт контролю не розрахований на варіант з орендою.

Цікаво, а паспортні дані голови Верховної Ради можна взяти на офіційному сайті ВР??? :unamused:
А ЄДРПОУ ВР спочатку самі присвоїмо потім внесемо??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Зміни до структури XML та методичні рекомендації вже давно обговорювались, але до них нікому немає діла.

Ніхто нестикався з такою проблемою! при обновлені діджіталу замітив, коли створив ХМЛ а потім файл/сохр ХМЛ раніше вибивало, в полі “імя файлу” кадастровий номер який вводився в ХМЛ, а тепер це десь пропало і приходиться вводити вручну все… чому так чи це тільки в мене? буду вдячний за допомогу та розяснення!

Нагадайте яка ситуація по електронним підписам XML?

Поки XML-файли підписуйте безкоштовним софтом, інструкция та посилання на дистрибутиви

нкс не видет площади обмежень, что не так с файлом подскажите, и что за ошибка в XML checker в строке 883
16,6675.rar (4.44 KB)

2.bmp (1 MB)

Я могу ошибаться, но если разбить угодье на 2 (под ограничением и без ограничения, как в ин4), то НКС построит экспликацию по ограничениям. Может исправят со временем.

На ошибку в строке 883 не обращайте внимания.