Помогите, найти материалы для курсовой по Digitals

Учусь на заочке, преподаватели, зделали мне тему курсовой digitals а материалы, найти не могу, очень нуждаюсь в помощи… :cry:

В курсової повинна бути якась назва, наприклад, “Створення графічних матеріалів для складання технічної документації для … в програмному середовищі Дельта/Діджіталс”.
То яка у вас тема?

Как бы особой темы нет, буду благодарен за любой материал… очень нужно.

Вы хотя-бы определитесь в каком направлении собираетесь писать курсовую работу - землеустройство, геодезия, фотограмметрия, или просто описывать функционал программы… По какому предмету Вы курсовую пишете?

Предмет называется “Инструментальні засоби гіс” А по поводу направления, предпочтительно Геодезия, или Фотограметрия, особой задачи не стоит… То есть нужно мне составить 30 листов материала, про диджитал… прошу помощи…

ГІС і Діджіталс? (<Діджіталс - це не ГІС>). Я думаю, що сособливих матеріалів вам не потрібно. Описуйте класичні методи аналізу просторової інфлрмації, що притаманні для ГІС (буферні зони, перетин об"єктів, пошук об"єктів…), і подавайте їх практичну реалізацію в Діджіталс. Ось тут за деталями можете писати на форум.
Набори даних - довільні, які зробите, такі і будуть.