Проблеми з розробкою шаблонів DMT з XML

Допоможіть, хто знає як розробити в РЕПОРТ таблицю, в яку будуть викачуватися дані з XML (таблиця повинна бути динамічна, тому, що інформація може бути обємною, або не дуже, тобто строки повинні самі зільшуватися чи зменшуватися).

Подивіться як працює процедура CreateStretchedMultiRowTable у шаблоні XMLCatalog.
CreateStretchedMultiRowTable(Page1, Child1, ‘CoordTable’, SL) на сторінці Page1 шукає бенд Child1, а далі в ньому шукаються мемо, в яких TagStr=‘CoordTable’. Ці мемо будуть заголовком таблиці, а для кожної строки з табульованого списку SL створюється копія заголовку, при необхідності бенд Child1 розширюється. Номера стовпців вказані у властивості Tag відповідного мемо.

Я спробував запустити Сервыс, Докемент, CatalogXML. і мені нічого не сформувало.
Цей шаблон шось не працює, або там чогось бракує…

Потрібно помічати ХМЛ-ділянку перед Сервис-Документы-.

я помітив ділянку.

Я окремо скачав нову версію Програми з усіма “штучками” до неї…

Натисніть на кнопку “Продолжить”, має запуститися генератор звітів та сформуватись каталог.

натискаю на кнопку “Продовжити”
Запускається порожний генеретор звітів
Я вложив ПрінтСкрін

Ось таку табличку мені треба зробити, проблема, бо не знаю як…

Помилку знайдено і виправлено, на деяких машинах дійсно запускався “порожний” генератор звітів. Зкачуйте нову версію Reports.exe

есть ли в природе DMT шаблоны с XMLя? поделитесь если у когото есть

тут есть 1.

а с кадастровым планом? и без запуска репортса

В дистрибутиве Digitals присутствуют (см. Сервис-Документы-).

В Reports легче парсить XML, но теоретически можно обойтись dmt-шаблоном и скриптом.

там тоже происходит запуск репортса. дайте хоть какойто пример чтоб было с чего начать делать шаблон работающий аналогично дмт-шаблонам

як створити кад. план xml

так, тільки потрібно з еклплікацією P0[NM, KN, KM, ZN, =35.1 35.2 35.]

Пример, пожалуйста, так чтоб увидеть отличия от той что в шаблоне.

Чи можна зробити шаблон, щоб він автоматично робив такі дії (редагувати)