Доброї пори доби можливо хтось має або допоможе в створені шаблону (*.DMT) для обмежень обтяжень сервітутів, буду вдячний.Тобто ділянка, а саме її частина має обмеження на право проїзду, і якби мені потрібно видрукувати кад план вказавши на ньому ділянку з обмеженням і експлікацію.Масштаб 1:1000 або автомасштаб.Можливо хтось робив подібну справу і має можливість поділитись обмінником(для зразку) буду вельми вдячний.
Якщо дане питання ще актуальне спробую допомогти.
актуальне, дякую!! ![]()
На яку адресу вислати
прямо тут до повідомлення можна прикріпити. ![]()
так тут щось вийшло чи ні?
а як взагалі створити шаблон???наприклад кад. план…де можна про це прочитати??
Тоже интересует этот вопрос, как, или даже мне к примеру просто нужно отредактировать уже имеющейся кад. план А4 500 “поменять саму рамку, ее размеры” но как не найду. Уже пол часа пользуюсь поиском и не найду как создавать или редактировать Шаблоны dmt, нет норм описания.
Если можно объясните, пожалуйста!
Читал что нужно танцы с бубном, бубон есть, а где танцевать не нашел. ![]()
Карта-Свойства
Не совсем та рамка, но нашел ответ на другой вопрос в этом меню Карта, спасибо!
Просто нужно зайти в слои и сделать для правки вместо видимых.
Як в генераторі звітів написати формулу - якщо P[37]=‘для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд’, то виводити значення ‘ОЖБ’,
якщо P[37]=‘для ведення особистого селянського господарства’, то виводити значення ‘ОСГ’,
якщо P[3]=‘для ведення садівництва’, то виводити значення ‘сад’?
роблю ось як:
Cilpryzn:=Param('TX');
if Cilpryzn='для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд' then Cilpryzn:='ОЖБ'
else if Cilpryzn='для ведення особистого селянського господарства' then Cilpryzn:='ОСГ'
else if Cilpryzn='для ведення садівництва' then Cilpryzn:='сад'
else Cilpryzn=' '
але щось не працює
вже працює: // Цільове призначення для титулки
Cilpryzn:=Param('TX');
if Cilpryzn<>''then
begin
if Cilpryzn='для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд' then Cilpryzn:='ОЖБ';
if Cilpryzn='для ведення особистого селянського господарства' then Cilpryzn:='ОСГ';
if Cilpryzn='для ведення садівництва' then Cilpryzn:='сад'
end;