Вчера добавил ведомость вычисления площади по координатам. Качаем архивированный экзешник (XMLReport.exe[..) и естественно заменяем. Также бросаем CoordCalcArea.dot в одну из директорий ..\Templates..
Добре, найближчим часом постараюсь розібратися з помилкою, напишіть в ЛС версію ОС і Ворда.
Щодо акту - сам хочу, але зараз займаюсь другим, навіть можливо сьогодні побачите чим. Доречі, я сподіваюсь Ви знайомі як створювати закладки і “холст” для зображення графіки? Правда це рішення тільки абрису, для кроків треба поміркувати
Вибачте, до кінця відео не додивився, бо Ви самі запуталися і мене запутали
Почнемо спочатку
Генеруємо документ на свому обміннику - отрумуємо звіт.
Ось тут головне розуміти, що значення полів вже оновлені. Навіть якщо полів в документі взагалі немає, повторююсь значення і імена полів добавлені/змінені в колекції звіту.
В звіті стираємо все
Скопіювати весь зміст із шаблону (з полями) для того щоб не набирати поля вручну. Далі шаблон можете закривати, з ним вже не працюємо.
Запрацювало!
З ваших попередніх відповідей не ясно було, що поля треба оновити. F9 в мене асоціюється із:
CTRL+F9 - Вставка пустого поля
SHIFT+F9 - Переключення між кодом виділеного поля і його значенням.
ALT+F9 - Переключення між значеннями всіх полів і їх кодами.
І не знав, що просто F9 обновляє поля.
І ще одне, останнє на сьогодні питання по програмі. У вас є багато змінних. Але не вистачає одної, яка б витягувала просто назву населеного пункту (без області, вулиці і номера будинку). Як це можна реалізувати?
І як отримати ключ, щоб графічні звіти були в нормальних масштабах?
Ах, вот мы где! Уже на другой странице.
Ключ должен быть в архиве, но хотя положу отдельно key.txt
Вытащить НП можно через XPath
Возвращает значение тега, указанного aPath с индексом xml файла function XPath(const aPath: string; const IndParcel: Integer): string;
Програмулька бенч, є питання, у нас на фірмі, наприклад, немає ГПС, і в пояснюючій вказуємо техеометр.Суть питання в том що креслення перенесення меж земельної ділянки не такий як у вас чи можна змастирити ще такий шаблон?! Якщо є якась альтернатива окрім як генерувати з дігі також буду радий почути. Мене влаштує наприклад 2,3 точки з яких здійснювалась виноска, і не має значення чи вони реальні на місцевості, достатньо що воно будуватиме лінії з довжинами і кутами )))
Можливо я не там шукаю але може хтось показати де є в цій программі “Протокол погодження меж із сусідніми землекористувачами”!?
Ще одне а то у всіх так, чи я щось неправильно роблю? Не вибиває у відповідних колонках площі зем.діл. скрін додаю )
Добавив свій пункт ДГМ але не бачу графічної привязки до нього окрім цифр та назви пункту, то так треба?
І ще одне, чи є експлікація угідь приблизно така яку генерує ДІГІ, якщо ні то чи можна чото такоє придумать
неверный формат разделителя, вместо запятой поставьте точку ..Lists\ControlPoints.txt
Графику умеет рисовать также Ворд, но в демо режиме изображает в мелком масштабе.
За “погодження меж” выбирайте генерировать в MS Word\OpenOffice документ ActMezh.dot. После небольшого перерыва из-за основной работы, добавляю кроки и список меж. знаков, есть некоторые проблемы, ждите …
Насчет угодий в кадастровом там прописаны самые ходовые угодия, но никто не запрещает добавить свои.