Делимся шаблонами

Если вкратце, то вот так

SetLength(S, Length(S)-4);

Так не виходить. Згенерований звіт втрачає елементи DocVariable.

А як через VBA?

Він то втрачає, але значення полів там вже присутні. Просто скопіюйте зміст вашого шаблону (з полями) в згенерований звіт, Ctrl-A → F9

:slight_smile: І що? Так воно все одно замінить весь вміст на вміст шаблону з пустими полями

Ну, я би спочатку спробував…

Вчера добавил ведомость вычисления площади по координатам. Качаем архивированный экзешник (XMLReport.exe[..) и естественно заменяем. Также бросаем CoordCalcArea.dot в одну из директорий ..\Templates..

Доброго дня Sergey. Чомусь у мене в Word дає помилку "Виклик був відхилений " …

І ще: чи не могли б Ви додати "Акт прийому передачі межових знаків " в Вашу програму? + поміняти код угідь на новий в кадастровому плані

Ну от спробував. Якщо не важко, подивіться коротке відео (2 хв) і скажіть, що роблю не так.

Добре, найближчим часом постараюсь розібратися з помилкою, напишіть в ЛС версію ОС і Ворда.
Щодо акту - сам хочу, але зараз займаюсь другим, навіть можливо сьогодні побачите чим. Доречі, я сподіваюсь Ви знайомі як створювати закладки і “холст” для зображення графіки? Правда це рішення тільки абрису, для кроків треба поміркувати :wink:

Вибачте, до кінця відео не додивився, бо Ви самі запуталися і мене запутали :smiley:
Почнемо спочатку

1. Генеруємо документ на свому обміннику - отрумуємо звіт.
    Ось тут головне розуміти, що значення полів вже оновлені. Навіть якщо полів в документі взагалі немає, повторююсь значення і імена полів добавлені/змінені в колекції звіту.
  2. В звіті стираємо все
  3. Скопіювати весь зміст із шаблону (з полями) для того щоб не набирати поля вручну. Далі шаблон можете закривати, з ним вже не працюємо.
  4. Вставити в згенерований звіт
  5. Виділити все (Ctrl-A) в звіті
  6. Оновити поля (F9)
  7. Зберігти як шаблон

Запрацювало!
З ваших попередніх відповідей не ясно було, що поля треба оновити. F9 в мене асоціюється із:
CTRL+F9 - Вставка пустого поля
SHIFT+F9 - Переключення між кодом виділеного поля і його значенням.
ALT+F9 - Переключення між значеннями всіх полів і їх кодами.
І не знав, що просто F9 обновляє поля.
І ще одне, останнє на сьогодні питання по програмі. У вас є багато змінних. Але не вистачає одної, яка б витягувала просто назву населеного пункту (без області, вулиці і номера будинку). Як це можна реалізувати?

І як отримати ключ, щоб графічні звіти були в нормальних масштабах?

Ах, вот мы где! Уже на другой странице.
Ключ должен быть в архиве, но хотя положу отдельно key.txt

Вытащить НП можно через XPath
Возвращает значение тега, указанного aPath с индексом xml файла
function XPath(const aPath: string; const IndParcel: Integer): string;

[code]

XPath(‘/UkrainianCadastralExchangeFile/AdditionalPart[1]/ServiceInfo[1]/Software[1]’, GetFiles[0]); //
[/code]
Лень вспоминать, догадаетесь?

Кстати, описание функций в VarScripts\ScriptDescription.txt и debug_help.chm (это правда немного иное - для отладчика, но сойдет)

Sergey
Добрый день!!
Хочу узнать у вас, почему при групповом режиме, выскакивают квадратные метры, учитывая что в xml прописаны - гектары?

И где это менять можно?

И как изображение в спойлер засунуть?

Проверил работает нормально, обновите на всякий экзешник. Если это не поможет отправьте на почту ХМЛы (Помощь-About)

Очередной апдейт XMLReport (качайте свежий архив). Шагаем в сторону OpenOffice.

Добавил ведомости (..\Templates\ooTables):

• Каталог координат (у нас его зовут ведомостью вычисления площади, можете менять заголовок);
  • Ведомость вычисления площади (настоящая :slight_smile:);
  • Ведомость вычисления координат (РТК - считает вектора от ближайшей базовой станции “ControlPoints.txt”);
  • Ведомость оценки точности (РТК).

:smiley: :open_mouth: :smiley: :open_mouth: я не программер але це мега круто ))))) дякую Вінничанам за роботу яку Ви робите!!

Програмулька бенч, є питання, у нас на фірмі, наприклад, немає ГПС, і в пояснюючій вказуємо техеометр.Суть питання в том що креслення перенесення меж земельної ділянки не такий як у вас чи можна змастирити ще такий шаблон?! :smiley: Якщо є якась альтернатива окрім як генерувати з дігі також буду радий почути. Мене влаштує наприклад 2,3 точки з яких здійснювалась виноска, і не має значення чи вони реальні на місцевості, достатньо що воно будуватиме лінії з довжинами і кутами )))
Можливо я не там шукаю але може хтось показати де є в цій программі “Протокол погодження меж із сусідніми землекористувачами”!?
Ще одне а то у всіх так, чи я щось неправильно роблю? Не вибиває у відповідних колонках площі зем.діл. скрін додаю )
.jpg

Добавив свій пункт ДГМ але не бачу графічної привязки до нього окрім цифр та назви пункту, то так треба? :exclamation:
І ще одне, чи є експлікація угідь приблизно така яку генерує ДІГІ, якщо ні то чи можна чото такоє придумать :question:

неверный формат разделителя, вместо запятой поставьте точку ..Lists\ControlPoints.txt

Графику умеет рисовать также Ворд, но в демо режиме изображает в мелком масштабе.

За “погодження меж” выбирайте генерировать в MS Word\OpenOffice документ ActMezh.dot. После небольшого перерыва из-за основной работы, добавляю кроки и список меж. знаков, есть некоторые проблемы, ждите …
Насчет угодий в кадастровом там прописаны самые ходовые угодия, но никто не запрещает добавить свои.

Вот есть видеоролики, которые по ответят на некоторые вопросы

Дякую за оперативність по ДГМ уже сам розібрався :smiley: :smiley: :smiley: