Доброго здоров’я!!! Поділіться будь-ласка шаблоном для хмл подібний “витягу”, шоб всі данні можна було одразу подивитись, на одному чи кількох аркушах. Бачив подібне на відео у fendak, при створенні ХМЛ за допомогою скрипта, при збереженні показує план і основні данні на новій карті. Хотілося б шоб було все за наявності, і оренда, і права користування…
Доброго дня! Підскажіть як можна відключити перевірку в папці VarScripts, бо закидаю по 10-20 хмл і програма як начне перевіряти, аж бісики беруть.
Тільки якщо видалити у цій папці всі файли. Якщо потрібно можу зробити опцію для вкл/викл. обробки скриптів?
Буду ДУЖЕ вдячний, бо справді не зручно. Дякую
Зрозумів. Реалізую в версії 1.6, якщо буде затримка з релізом скину Вам на пошту завтра.
sirenko_s_a ЛС…
Допоможіть!
З’являється при запуску і XMLReport не працює з дігіталом
Данная ошибка обычно случается если запущено две копии Диджитала. Или попробуйте сменить порт, также иногда лечится перезагрузкой системы
пробував, не допомогає, дивно, нічого не встановлював і не видаляв. тільки комп завис і я його ресетнув… і почалось
в дмт шаблоні
XPT(P[ID7000520],“ProprietorInfo/Authentication/NaturalPerson/TaxNumber”) - ІНН підтягує
XPT(P[ID7000206],“TechnicalDocumentationInfo/DocumentationType”), XPT(P[ID7000206],“TechnicalDocumentationInfo/DraftingDate”) - а технічну документацію ні, в чому помилка підкажіть ![]()
ID параметра вказано невірно
пробував обидва, не виходить
XPT(P[ID7000522],“DocumentationType”), XPT(P[ID7000522],“DraftingDate”)
Продолжение темы автоматизации: [size=150]XMLReport 1.6[/size]
https://drive.google.com/folderview?id=0BybGdnnGdYwMfkJqSzFtVC02WkNDVlZkd2g5R1JQSW1zSHp6N0dMMExoTzBuS214U2cyWTg&usp=sharing
[i]Что нового! (1.6)
- Добавлен отладчик скриптов.
- отладка скриптов;
- подключение модулей в скрипт (секция uses): при наличии кода регистрации программы;
- импортированы частично модули: System.SysUtils, System.Win.ComObj, а также uPaxTCPMap (см. справку Отладчика). Пример работы скриптов с Digitals и MS Word в директории UserScripts;
- отображение скриптов в меню UserScripts с возможностью запуска данного скрипта;
-
Добавлен новый тип переменных – Дополнительные (временные) переменные.
-
Поддержка переменных Одиночного режима, Дополнительных и переменных утверждающих органов в Digitals.
-
Составление планов участков с отображением длин линий, площадей, номеров точек, направление смежников, а также отображение RTK векторов от ближайшей базовой станции. Все элементы плана отображаются опционально: в зависимости от названия закладки в шаблоне MS Word: «PLAN_Area_Len_NumPts_Neighb_RTK_».
Подбор масштаба осуществляется автоматически. В случае отсутствия кода регистрации программы, минимальный масштаб знаменателя равен 9999). -
CNArea00 – DocVariable, которая берет площадь со всех угодий по указанному коду 00. Предварительно переменную нужно регистрировать в коллекции переменных ActiveDocument.Variables шаблона MS Word.
Пример в ..\Templates\DemoGRAPHICS\CadPlan.dot – Alt+F11. -
Исправлены ошибки.[/i]
Ссылка на видео ресурс
дякую!!))) А так шоб не тільки код а ще й назву ТД. Дякую ще раз
Доброго дня!!
ключ до 1,6 не сприймає
jKc7pQ5Jh91YgE1szD1tlDnq6D26vDnkvD28690kg90lXI1ZXHopSMnwzF2-2Dno+
Понял, в ЛС…
Пробуйте ссылка
Sergey, Ви свою програму круто вдосконалили в новій версії. Підтягування графічних фрагментів - це бомба!
Але в мене одне питання по створенню шаблонів для Word. Ніяк не можу зрозуміти, у вас в шаблонах є деякий текст (скажімо “для будівництва і осблуговування…”), який являє собою поле DocVariable. При наведенні на цей текст він виділяється повністю сірим кольором.
А коли я створюю новий шаблон і додаю в нього поле DocVariable, то воно в мене получається без тексту, як я вже не старався.
Наприклад, є в мене текст “Іванов Іван Іванович”, я хочу добавити на це місце поле DocVariable. Виділяю цей текст, заходжу у Word Експрес-частини-Додати-Поле, вибираю DocVariable, прописую у властивостях поля NM і в мене в результаті поле вставляється, але без будь-якого тексту. А той, що був зникає. В принципі воно і так працює. Але вигляд не той.
Як зробити, так, як у ваших шаблонах?
Генеруєте на свому обміннику звіт, а потім зберігаєте як шаблон. Згенеровані дані прописуються в змінних.
Можна також через VBA.
[size=85]П.с. швидка вставка поля - Ctrl+F9[/size]
Зрозуміло, дякую.
І ще одне питання про скрипти у вашій програмі.
Скажімо, мені потрібно зробити, щоб у звіті висвітлювався кадастровий номер, але без останніх чотирьох цифр (номер ділянки). Можна таку задачу якось реалізувати скриптом?
[size=85]П.с. дякую, Ctrl+F9 - дуже полегшує створення змінних:)[/size]