Система не розпізнає ключ

Коли вставляю ключ, в “Диспетчере устройств” він з’являється як “Неизвестное устройство” з знаком оклику. Ключ з синьою наклейкою. Підкажіть, як заставити його працювати?

Спроба переустановити драйвера http://www.guardant.ru/support/download/drivers/ закінчилась тим самим.

Можливо бути таке, що причиною є USB 3.0? Ноутбук - dell inspiron 5737.

Задаю питання з приводу даної проблеми на форумі http://forum.guardant.ru, вони відповідають, що “Похоже что это не электронные ключи Guardant, поскольку драйвер Guardant их не определяет”. То це ключі Guardant чи ні?

Знаю тільки, що “цей ключ” - описаний Вами, з “синьою наклейкою”. З повідомлень нічого не зрозуміло. Ви ж не даєте ніякої інформації. На що можна дати відповідь, якщо нічого й не питається.
Почитайте трохи повідомлення ці та ці, тільки тоді формулюйте питання. Чому не пробували драйвера старших версій Guardant, посилання на які є у вказаних повідомленнях?

В мене ключ білий, а не зелений і виявляэться, що він має працювати без драйверів. Система Win7 x64 SP1.

Яка вам ще потрібна інформація, щоб допомогти мені?

Ото ж бо. Треба було спочатку прочитати про існування флеш-ключів з корпусом сірого кольору - власного виробництва Геосистеми. У такому випадку, ви ж драйвер встановлювали?:

Для видалення драйвера мабуть достатньо скористатись Панель керування > Встановлення та видалення програм > Драйвери Guardant > Видалити

Коли видаляю в Диспетчере устрройств Неизвестное устройство, а потім вставляю ключ знову, то система автоматично починає визначате нове обладнання і все закінчується тим, що “Программное обеспечение для устройства не было установлено” GS Dongle-1 (Delta/Digitals) “Не удалось найти драйвер”

На інших машинах все працює нормально. Номер ключа 147415060-00344-155.

Попередньо встановлений драйвер видалили?

Так, видалив. Тільки сервер ліцензій при старті запускається.

Так мо у Вас ключ мережевий? Якщо ні - як на мене, сервер ліцензій не потрібний, і його треба видаляти.

Сервер ліцензій теж видалив, шляхом видалення папки DLS с диску С: Ключ не мережевий. В мене не залишилось ніяких варіантів, незнаю що й робити. Залишається одне, систему перевстановлювати. А так не хочеться.

Сірий ключ бачиться в пристроях з ідентифікатором USB\VID_10C4&PID_86D2&REV_1230? Бо зелений, той що Guardant: USB\VID_0A89&PID_0003&REV_0200

Так воно і є:

Але для програми він не доступний.

Значить більше варіантів немає. Однозначно йому додаткового драйвера не треба. Значить проблема з системними дровами на USB. На USB-2.0 також не працює? Якби що, пристрій має бути в групі USB HID-сумісний. Пробуйте ставити дрова на систему, починаючи від чіпа. Пробуйте драйверпак, авось з USB-хабом драйвова проблема. Ключ же працює на інших 7-ках!

Знайшов вирішення даної проблеми наступним чином. Спробував оновити драйвер в “Диспетчере устройств” з вказаного місця - C:\Windows\winsxs, система написала, що потрібний драйвер знайшла, але встановити його неможе по якійсь там причині. Я зкопіював папку C:\Windows\winsxs з машини де ключ працює нормально на диск D:\Install\winsxs, і спробував оновити драйвер з вказаного місця. Операція пройшла успішно.