Режим конструювання «Полігони»

Привіт усім. Прошу допомогти зрозуміти як саме працює даний режим, як ним користуватися та в яких випадках (просто приклад), тому що опису у відомій книзі та довідці для цього недостатньо.

Выкладываю видео.

Дякую!

Дивно. Створив в одному шарі замкнений прямокутник з чотирьох окремих відрізків. Вмикаю режим Полігони, клікаю всередині прямокутника і нічого не відбувається. Невже цей режим дозволяє створювати полігони лише в місці перетину інших винятково полігонів?

або відрізки не зєднані, або полігон вже існує

Не з’єднані це як? Не мають спільних точок, чи необхідно було виконати якусь додаткову операцію?
Полігона точно немає.

У додатку приклад.

Створюється полігон без проблем, якщо всі відрізки видно на екрані. Якщо змінити зум так, що один з відрізків далеко за межами екрану, то він ігнорується

Дивно, тут нема що збільшувати таким чином аби щось вилазило за межі екрану. Але полігон не створюється.

В мене також не створюється, коли наприклад “Точнiсть карти” стоїть 500, але це не тема для даного роздiлу. Пишiть в тему “FAQ для начинающих пользователей (основы)”, читайте документацiю, вiдгуки користувачiв, експериментуйте. Сорi за пряму вiдповiдь, але є приказка “Не бійся, що не вийде. Бійся, що не спробуєш.”.

Сподіваюся модератори перенесуть цю та інші подібні теми.
І в мене точність карти 0,2 мм.

якщо поставити автозахоплення більше 20, то справді починають творитися дивні речі з даною функцією. Але не розумію для чого взагалі ставити таке велике значення автозахоплення? Цікаво, з якими об’єктами таке взагалі необхідно? Адже за інструкцією кадастру межовий знак ( а відтак і точка на ділянці) має бути кожні 200 м. Тому на практиці це просто не потрібно. А якщо ви вирішили протестувати програму по усіх “максимумам”, то врахуйте і таку характеристику як практичність під час роботи. З цим в програмі, на мій погляд, порядок.

При 0,2 мм якихось косяків не виявив

Питання до розробників: в мене ця функція не працює при значенні показника автозахоплення 0,2 мм, якщо взагалі проблема в цьому.
Що ще може впливати на даний режим?

Та ж сама функцiя винесена в пункт меню “Зiбрати полiгон” (правий клiк мишки) при активному вiкнi “Збiр”. Спробуйте, що вiдбувається в даному випадку.

Останній варіант працює. Не зрозуміло що ж тоді з тією кнопкою не так.

І все ж таки хотілося б почути розробників. В чому проблема з цим режимом.

Выложите свой dmf, в котором Вы работаете.

Дива! Але я вже починаю звикати до такої стабільно-дивакуватої роботи цієї програми. Сьогодні дійсно все працює. Усім дякую за участь.