Доброго дня! Помітив один момент - чомусь у мене завантажуються старі знімки, як гугла так і яндекса (кеш чистив), можливо в них щось змінилось як і в кадастровій карті?
Доброго вечора!!! Скажіть ,будь ласка, що мені потрібно зробити, щоб по замовчуванню при відкритті нового ХМЛ файлу та нового dmf файлу в мене в Карта /Свойства Datum завжди стояв СК63 , а не СК63(3). Бо кожен раз міняти задовбує, а коли завтикаєш поміняти то координати У міняються.
Доброго дня. Питання: коли звантажую з І-нету карту з Google maps назви населених пунктів, вулиці російською мовою, хоча ж на самому сайті google maps є назви українською. Як можна зробити так, щоб растр з google maps завантажувало з українськими назвами? Версія Digitals встановлена 15.03.2016, мова - українська.
Доброго дня.
Чи планується “доробити” завантаження зображень з Інтернету карти “Геодез. мережа України”?
Зараз завантажуються лише пункти ДГМ, а карта (підкладка) ні.
Хотілося щоб було як На сайті dgm.gki.com.ua/map.
Яке питання - така й відповідь. Ви про рамку, якої не існує? Ви про те, що якщо приблизити зображення - то ніяких “білих рамок тайлів” не буде видно? Так, є розбивка на тайли. Але купа тайлів, зазвичай, експортуються в одне растрове зображення (на вкладці Експорт вікна Установки, що викликається однойменною кнопкою з вікна Завантаження зображень з Інтернет. Не плутайте растр з посиланнями на тайли.
Доброго часу доби!
Після останнього оновлення сайту ДГМ України (dgm.gki.com.ua/) завантаження зображень з Інтернету, а саме карти “Геодез. мережа України” взагалі не відбувається, раніше хоча б завантажувались пункти ДГМ, а зараз і вони не завантажуються.
Виправте будь-ласка, щоб дана функція працювала. Дякую.
Доброго дня!
Хотів написати про цю проблему, але вже є звернення. Тому приєднуюсь до цього прохання!!!
Доопрацюйте будь-ласка програму, щоб працювала функція завантаження зображень та пункти ДГМ з Інтернету, а саме карти “Геодез. мережа України”.
[attachment=0].JPG[/attachment]
Дякую!