Команда меню Растр/Загрузка из Интернета...

+2

+3

+4

На сайт ПКК були внесені зміни, зараз ми працюємо над тим щоб адаптувати Digitals до них.
В наступному оновленні програми все запрацює.

Доброго дня усім!

А щоб у теперішній програмі запрацювало, неможливо буде зробити?

Підгружає карту але інформацію про кад номери не видає.

Оновив Ged до версії 24.01.2019 - ВСЕ працює:

• Кадастр України (Публічка…)
  • Геодезична мережа України.

Одне погано, що якість обох карт зовсім не така як на сайтах dgm.gki.com.ua
(!Паршивенька якість).

Чому не можна зробити щоб Digitals підгружав карти з такою ж якістю як і браузери???
Хіба для розробників Digitals це Проблема???

Змініть щось чи добавте щось до програми, будь ласка!
Зробіть платний скрипт чи щось на Ваш розсуд, - я Куплю!
Розміри моєї вдячності будуть безмежні в межах розумного!!!
(“Бий посуду - я плачУ!”)

Дякую!

Доброго дня! Версія програми від 12.03.2018 року. Чи обов’язково треба купувати оновлення програми, щоб кадастрова карта кадастрила?

Так, версії ged.exe до 25.01.19 не вміють працювати з новою версією ПКК(оновилась 23.01.19).

Бред.
В Дигиталсе подгружаются тежи снимки что и в браузере, просто мы можем их приблизить больше чем на сайте. Соответственно они растягиваются (снимки) и по этому кажется что качество хуже.

Качество одинаково. А вот привязка храмает, по крайней мере по Запорожью

Скорее всего не использовался параметр увеличение “максимальное” а в место его “оптимальное”
http://prntscr.com/mbyrcg

Если загружать растры в WebMercator, то качество тоже что и на источнике. В других системах координат вследствие ортотрансформации происходит поворот растра, что немного искажает подписи “шрифтом в один пиксель” и тонкие линии.

Дакую за роз’яснення. Саме це я і мав на увазі, але не міг пояснить своїми словами.
Тепер у мене виникли іще два питання, а саме:

• щоб побачить своїми очима, чи можете презентувати якийсь файл в СК “Web Mercator” щоб підгрузити під нього ПКК і полюбуватись картинкою;
  • оскільки у нас робочі файли в СК-63 або МСК-хх (буде ортотрансформація з поворотом растрів), чи можливо зробити спрощений варіант ортортрансформації для вставлення растрів з ПКК без їх спотворення (за для красивого малюнку для Викопіювання з ПКК)?
    Точність накладання креслення на растр в цьому випадку має найменшу важливість.
    [attachment=0]63-ПКК-71.gif[/attachment]
    Дякую.

НЕ обов’язково. Можна Не купувати, а працювати в Демо режимі. Файл Ged від 25.01.2019 переіменуйте наприклад в GedПКК і вкидайте в теку Digitals. При першому запуску автоматом для нього створиться файл GedПКК.ini. У Вас тепер буде два ярлики відповідно для двох різних версій.
Я, особисто, купляю оновлення на Два роки. Рекомендую - так дешевше.

Я би так і не придумав…
А Сам зрозумів що написав?
Що і куди “растягиваются” і після чого “кажется”?
Правильна відповідь від Dmitry_Zolotar:

• Если загружать растры в WebMercator, то качество тоже что и на источнике. В других системах координат вследствие ортотрансформации происходит поворот растра, что немного искажает подписи “шрифтом в один пиксель” и тонкие линии.

Додайте в Digitals\Datums.ini наступні строки:

;Проекция, применяемая в Google Maps
[WebMercator (EPSG3857)]
Projection=1
a=6378137
f=298.257223563
Scale=0.9996
FalseEast=500000
FalseNorth=0
PrimeMeridian=0
AddZone=0

В цій системі координат не відвувається повороту завантажених растрів.

Доброго дня.
В Datums.ini я добавив [WebMercator (EPSG3857)].
Сама по собі добавлена СК працює. Але іще потрібно правильно нею користуватись.
Гадаю що востаннє запитуватиму Вас про “поворот завантажених растрів” із ПКК.
Напишіть, будь ласка, алгоритм дій (правильну послідовність дій) для того щоб відкрити ПКК в Діджілалі в [WebMercator (EPSG3857)] БЕЗ повороту завантажених растрів, якщо це взагалі можливо.
У моєму випадку у файлі нормал, Датум НЕ визначений. Через меню “Реєстри/Населений пункт” або “Реєстри/Земельна ділянка” по замовчуванню відкривається карта в СК-63. Подальші дії ведуть за собою ортотрансформацію з поворотом растру…
Другий варіант: створював чисту карту в СК WebMercator (EPSG3857), щоб попасти на свою місцевість вкидав ділянку із карти з СК-63, в результаті та ж сама ортотрансформація з поворотом растру…
Я не придумав як карту в СК [WebMercator (EPSG3857)] завантажити таку як ПКК в Браузері.
Завантажується НЕ “Оригінал” такий як у браузері, а такі ж растри як і в СК-63 та МСК-71…
Дякую.

Все правильно робите, немає там развороту. Трансформация(фактично перезбереження в tif) є, а развороту немає.

Чи є можливо добавити завантаження шарів із mkk.kga.gov.ua ?

Доброго дня. Карти google, bing завантажуються зі зміщенням 5-10 м, чи існує можливість іх завантажувати із зміщенням, яке я сам задам наприклад щоб bing грузилися X=10 Y=-5?