Знову про шаблони...

Повинно виглядати десь так
.JPG

Шановні колеги допоможіть будь-ласка! Скиньте будь-ласка шаблон цільового призначення земель згідно нового “класифікатора видів цільового призначення земель” там де 01.01-сг землі, 02.01-будівництво і так далі. Я свій випадково видалив перевстановлюючи вінду.

UKCVZ_2011&old.txt (18.8 KB)

Може в кого є приклад по інвентаризації земель в електоронному вигляді . Допожіть!!!

Добрий день! Як там на рахунок мого питання, можливо таке зробити чи ні?

Маю дві ділянки, спільні суміжники
111.dmf (19.8 KB)
dmt-шаблон кидає стрілки для кожної суміжної ділянки
222.dmf (20.3 KB)
а має бути як в
333.dmf (20.3 KB)
суміжники спільні для всіх ділянок, причому не тільки для двох, а й для трьох…десятьох і більше.
Тут зайві стрілки.
Підкажіть будь-ласка. Дякую.

Перед використанням dmt-шаблону помічайте тільки одну ділянку, тобто для кожної ділянки - окремий план. Якщо потрібен план для масиву земельних ділянок, об’єднайте Ваші дві, три…десять ділянок, для яких промальовані суміжники, помічайте отриманий масив і використовуйте dmt-шаблон.

В загальному вийшло. Об’єднав я ділянки в масив кнопкою З’єднати на вкладці Правка, використав шаблон, P[0] дає відємну площу. Стрілки з літерами майже добре, поправлю. А от як зробити, щоб автоматично кидало в таблицю помери ділянок (бажано, щоб присвоювало автоматично номер ділянки), і площу кожної ділянки? Дуже дякую.

Digitals, за допомогою dmt-шаблона, передає до плану всі параметри поміченого об’єкту (міри ліній, площа, номер ділянки, тощо). Користувач, за бажанням, може показати їх (всі чи частково) на плані. Для цього потрібно в шаблоні винести підписи безпосередньо на графічний об’єкт, наприклад, площу та номер ділянки, довжини ліній… За допомогою команди Вставка|Таблиця можно створити різноманітні таблиці, що міститимуть значення параметрів поміченого об’єкта. Для того, щоб в подальшому автоматично формувались кадастрові плани, схеми і т.п. ці маніпуляції, повторюю, потрібно зробити в dmt-шаблоні. І ще. Почитайте на форумі теми про створення шаблонів. Інформації дуже багато і я певен, що вона буде Вам корисною.

Добрий день. Виникло таке питання - чи можливо зробити такий шаблон чи це потрібно робити в Reports. Якщо це можливо то прошу вашої допомоги. Викладаю приклад такої таблиці.

Доброго дня всім! У мене є таке питання. У підпункті меню Сервис-Настроики-Клавная-Константи є DefaultNeighbor. По замовчуванню “Землі резерву”. Чи можливо в цій константі прописати формулу, наприклад"землі SEF(CUT(1,8,P[ID106]),Rada.txt) ради"

P[0]-P0
Записав в шар Таблиці. DMT-файл. Чому не перераховується? Як це зробити?
Дякую.

Запускаю ДМТ-шаблон і деякі ділянки формує в реальних координатах, а деякі зміщаються десь за хмари. Не підкажете в чому може бути причина?

Один і той же шаблон і одна ділянка “лягає” в координати, а друга зміщується, я вірно зрозумів? Чи може Ви використовуєте різні шаблони? В мене “улітають” ділянки на шаблонах з автомасштабом.

Автомасштаб саме те!!!
Не знаю в чому причина, бо деколи чогось не вистачає треба докопіювать, а воно вставляє десь кудись, причому в одній ділянці за 10 м все нормуль, а в другій опа..

Вже колись питав, але не почув відповіді!! Чи можливо в default neighbor прописати формулу?
PS//Чи не може поділитись хтось циклом для формування переліку обмежень хоча б з ХМЛ? Взамін можу підігнать акт передачі з ІН4.

Може об’єкти різних шарів?

Виділяю як завжди ін4 ділянка, запускаю той самий обєкт, але якщо шаблон не автомасштабований все ОК

в случае с автомасштабом - всегда будет ложиться участок в тех координатах, где лежит сам шаблон :bulb: . Такое ограничение автомасштаба :unamused: …будьте внимательны :exclamation: - при использовании автомасштаба :exclamation: - если работаете в разных зонах (шаблон и Ваша карта) - пересчет и следственно - округление координат будет приводить к другим длинам и площадям :frowning: .