Знову про шаблони...

DMT шаблони знаходяться в каталозі …\Digitals
вкидаєш його дигитал, корегуєш, зберігаєш і все.
Скинь файл сюди, подивимось шо не так

Вот посмотрите пожалуйста.
.DMT (27.3 KB)

перероби під себе цей
XML-Rastr1.dmt (101 KB)

Спасибо получилось!

Можно ли сделать так чтобы текстовая функция автоматически вставлялась по центру листа?

Например ROP(P[11]) ФИО ведь бывают разной длины, а нужно чтобы в зависимости от длины виставлялось по центру.

Спасибо)

Доброго всім дня! Мені потрібно зробити більше 1000 кадастрових планів (причому двох сторонніх), створив я собі шаблон, все працює, но є одне “но”. Так, як план має бути двох сторонній, то я створив шаблон з відображенням другої сторони за жовтою рамкою, яка відповідає за друк (друкую одну сторону, перевертаю лист в прінтері, пересовую жовту рамку на потрібне місце, друкую) - робота не торт!!! Питання, є якась можливість зробити “шаблон.dmt”, який буде друкувати дві сторони (прінтер в мене то з дуплексним друком). Чи може є якісь другі варіанти???

щоб не тягати рамку туди-сюди, варто зробити додаткову рамку в шарі “Разбивка по листам”, виконати команду “Карта-Установить рамку” і можна друкувати.
Якщо у діалоговому вікні принтера поставити діапазон друку “печатать все” - роздрукуються всі листи з типом шару "“Разбивка по листам”.
На дані операції вважаю краще створити скрипт.

Нужно сделать два отдельных шаблона для лицевой стороны и обратной, открыть оба файла, а в диалоге калибровки принтера установить двустороннюю печать. Тогда программа будет отправлять первую открытую карту на одну сторону, вторую на другую и так далее, до последней открытой карты.

Доброго дня. Допоможіть розібратися. Розробив шаблончик кадастрового плану в якому щоб заповнювалася табличка “Перелік земельних угідь”, так от проблема в наступному: відкриваєш ин4, формуєш цей кадастровий план, та ця табличка заповнюється тільки кодами угідь, а потрібно крім коду ще й назву щоб писало. Щоб ця табличка заповнювалася правильно приходиться відкривати інший нормал потім копіювати з ин4 -вставляти, а потім ще й правити угіддя, якщо можна цього уникнути буду дуже вдячний.

[url=Новые возможности программы - #110 від Sergiy_Oliynyk]

параметр CN в ин4 відображає тільки код угіддя, тому і експлікація у мене тільки з кодів без назв, а сама розшифровка угіддя знаходиться у папці с:\Digitals\Lists\31.txt, чи можливо якось зробити так щоб ця константа спиралась на текстовий файл з переліком угідь?

ExplicationParameter=SEF(P[CN],31.txt)

прописую константу ось так і видає помилку LANDCODE.TXT не найден!
у файлі LANDCODE.TXT у папці Lists в мене:
05 рілля
06 перелоги
07 багаторічні насадження
08 садів
09 виноградників
10 інших багаторічних насаджень
11 сіножаті
12 пасовища
… і т.д.

Те ж саме роблю з XML вказуючи замість CN id параметру або номер параметру і у файлі відповідно новий класифікатор угідь і знову та ж помилка. Таке враження, наче ця функція в константі взагалі не працює

Також поясніть, будь-ласка, чому коли я скачав новий файл setup програми Digitals і поставив її (Стара ж програма обновлена до останньої версії), то в новій програмі при налаштуваннях ExplicationParameter=-5 у екслпікації дає і код угіддя і назву угіддя і для обмінних файлів IN4 і для XML. Чудеса та й годі :smiley:

В Сервис-Настройки-Главная-Константы
ExplicationParameter=SEF(SEL(P[-7],70009|P[ID7000901]|*|P[CN]),landcode.txt)

В Digitals\Lists
[attachment=0]landcode.txt[/attachment]

Це приклад
[attachment=1]Landcode.dmf[/attachment]

P.S. Файл landcode.txt доповнити усіма кодами та описами

Дякую.

Тепер ще одна проблема :frowning:

Орендаря з XML можна витягнути за допомогою коду Орендар: XPT(P[ID7000521],“Grantee/LegalEntity/Name”)
А як витягнути дані про обмеження чи сервітут?

Дані про обмеження потрібно шукати в об’єктах шару “XML: Обмеження (сервітут, емфітевзис, суперфіцій)”, їх може бути декілька, кожне окремо потрібно обробляти. Якщо у Вас dmt-шаблон, то найкраще місце для пошуку таких об’єктів - обробник події додавання об’єкту “XML: Земельна ділянка”

а можна детальніше?
Ви маєте на увазі %Events.OnAdd?
Чому додавання об’єкту “XML: Земельна ділянка”? В мене ж уже є готові обмінники XML. Нічого до них додавати вже не треба. З них треба витягнути в dmt шаблон дані про сервітут.

В мене є варіант реалізації цього завдання, але тільки через цикл.
Скрипт шукає всі обмеження. Заносить їх значення в тимчасові параметри ділянки і вже з них підтягує. Але щось мені це не дуже подобається. Може можна якось простіше?

І питання до розробників, чому в такій серйозні програмі нема стандартного dmt (чи reports) шаблону, який би видавав звіт по обмеженнях. Чому кожен мусить все своїми руками робити? Хоч би зразок якийсь дали.

Доброго вечера! Підскажіть будь ласко такий нюанс. Маю два шаблони ДМТ, один додає до каталогу назву точок, другий ні. Другий шаблон був створенний з першого.