Імпорт/експорт з/в тестовий документ

Доброго дня шановне панство.
Скажіть будь ласка чи є в програмі можливість імпортування координат пікетів з текстового файлу, і їх нанесення на карту у вигляді векторних об’єктів (точок). А потім, після перерахунку їх в іншу систему координат, експортнути координати цих точок в текстовий файл (можна ексель)?

Ищите здесь:

Это недавно обсуждалось Не могу разобраться.

Чтобы получить координаты пикетных точек в виде списка координат используйте Сервис>Отчет. Один из вариантов использования этой функции описан здесь FAQ для опытных пользователей (секреты) - #28 від Dmitry_Zolotar.

Есть также команда Вставка>Таблица>Координаты XYZ.

О том как выполнить пересчет координат в Digitals и что такое системы координат рассказано в статье vinmap.net/digitals/?act=syst_koord и на форуме Новые возможности программы - #68 від Sergiy_Oliynyk.

Дякую буду розбиратися

Особисто я для збереження списку координат в окремий текстовий файл коритсуюсь скриптом від Sergey Oleynik.
Тут детальніше:

З’явилася проблемка з перерахунком з МСК в СК63(2). Описую МСК згідно інструкції з форуму. Опис виглядає такими чином:

Створюю карту з параметрами МСК, наношу в ній даний пікет з опису (65881.88 49565.56), копіюю його, створюю нову карту з параметрами СК63(2), вставляю пікет.
І чомусь його координати такі:
[size=150]5060861.68[/size]
[size=150]2282937.91[/size]
В чому може бути помилка?

Проверил пересчет с вашим датумом. Работает верно. Не знаю, как вам удалось добиться неправильного результата. Какая версия Digitals? Вы уверены. что копируете в буфер именно точку 65881.88 49565.56 0?

Так впевнений, саме цю. Версія програми 23/11/2009.
Спробував на 14/01/2010 працює коректно

Значит вам нужно использовать новую версию. В программе случаются ошибки, которые по мере выявления исправляются.

Зрозумів, дякую