Нова структура обмінного файлу

Zapadlo, мало того деякі ДЗК навіть незнали як його в XML зберігати :smiley: :smiley: :smiley: , вони самі незнають і невміють його правильно зробити і сфомувати!Я опираючись на досвід робоит з in4 поля про паспортні дані сусідів заповнив рисочками поля про оренду і т.п. видалив - вуаля жодної помилки в конверторі, думаю так і буде заповнюватись обмінник в майбутньому, томущо XML це міжнародний формат обмінного файлу, і він “предназначений” для їхніх баз а не для Української, нам до них ще далеко!

Уважаемые разработчики! Подскажите в чем ошибка: участок имеет одного смежника - вокруг земли сельского совета, но при сохранении в самом файле XML слой смежник пропадает

Уважаемые разработчики!
Убедительная просьба доработать денежную оценку, так как другие составные поля (техдокументация, например),
а то добивать приходится через менеджер. Оч. неудобно.
Или как заполнить ее по умолчанию (шаблоны заполнения не работают, в менеджере не разбивает на структуру, забивает тупо как текст).
Спасибо!

Добрий день всім!
Проблема з формуванням блоку “Обмеження”.
В даному випадку обмеження стосовно лінії зв’язку, в блоці “Підстава для винпикнення парва …” не можу зрозуміти що потрібно заповняти “NaturalPerson” чи “LegalEntity”, а може обидва. В мене ділянка відводиться у власність громадянину, а лінія зв’язку - юрид.особа.
І взагалі дані поля заповнюються стосовно чого, кому відводиться земля і на чию користь обмеження, чи щось інакше. Допоможіть будь-ласка. Може хтось має детальну інформацію щодо заповнення блоку “Обмеження”, “Оренда”.Якщо є можливість сканьте ссилку на файл XML на ділянку яка в оренді і до того ж має обмеження.

Особа(и), на чию користь встановлено обмеження вказується в блоці Beneficiaries (параметр ID7000811 “Блок опису усіх осіб, на користь яких встановлено обмеження”) - тут все має бути зрозуміло.

Блок “Підстава для виникнення права …”

Якби усі підстави обмежувались договорами між однією фізособою (власником з/д) та однією юрособою (РайЕМ або інш.), то все мабудь було б зрозуміло. Але що писати у випадках інших підстав(закон, рішення суду), чи коли власників декілька, або власник(и) є юрособою(ами), або контрагентів договору більше двох? Питань багато, відповідей немає. Потрібно або чекати якесь роз’яснення від Держкомзему чи ЦДЗК, або ігнорувати ці помилки :slight_smile:.
По схемі обмінного файлу потрібно заповняти і “NaturalPerson”(1шт.) і “LegalEntity”(1шт.). Слова “та (або)” з тексту наказу не знайшли відображення в схемі обмінного файлу. Потрібно переробити схему обмінного файлу (цим займались програмісти ЦДЗК) і зробити ці два елемента необов’язковими(відповідає тексту наказу 573) та “множинними”(не зовсім відповідає наказу).
Замість

<xsd:element name="RestrictionEntitlement">
  ....
  <xsd:element name="NaturalPerson" type="NaturalPersonInfo">
  ....
  <xsd:element name="LegalEntity" type="LegalEntityInfo">
  ....
</xsd:element>

зробити

<xsd:element name="RestrictionEntitlement">
  ....
  <xsd:element name="NaturalPerson" type="NaturalPersonInfo" minOccurs="0" maxOccurs="unbounded">
  ....
  <xsd:element name="LegalEntity" type="LegalEntityInfo" minOccurs="0" maxOccurs="unbounded">
  ....
</xsd:element>

А где же ответы относительно денежной оценки и не отображения смежника если он один?

Доброго дня. Якщо земельна ділянка має опору, то саму опору робимо шаром Суміжник, чи зовсім видаляємо?

Все вкрапленые контура собираем Смежниками.

вот на форуме ДЗК нарыл новую схему обменника с XMLe
IN4XMLSchema_v.0.6.rar (15.7 KB)

Це здається, не XML, а xsd. Чим треба відкривати?

Странно что никак не поменялась схема, изменения назрели давно. Вероятно, обновилось только сообщение в соответствующей ветке форума ДЗК.

Можно блокнотом, конечно же, но лучше использовать специализированный софт: Altova XMLSpy, Stylus Studio, etc.

сообщения с новой схемой было датировано 5,04,2011

Либо есть измененная схема, но по ошибке снова выложили старую, либо схему не меняли а только удалили “лишние” сообщения в той теме освежив заодно дату.

задать вопрос что там было изменено не могу, так как ту ветку форума могу только просматривать, для сообщения нету прав :frowning:

Есть ряд предложений по улучшению удобства заполнения обменного файла XML.

1. Ввести, пользуясь терминами бухгалтерии, реестр (список) контрагентов. Комплексный тип физлицо/юрлицо содержит кучу типовой инфы, как то: имя/название, ид. код, прописка/юрид. адрес и т.п. Всю эту инфу можно сохранять в тот же *.csv файл и предлагать поиск п оданному реестру хотя бы по имени (желательно также по коду и адресам). Частным случаем юрлица будет также и собственное название фирмы-разработчика.

2. С конкретными типами документаций также можно связать типовые наборы документов и заполнять их автоматом.

В Земельна ділянка, Інформація про власника або користувача, Підстава набуття права власності, Назва документа (код), якщо назва документа вставилась з шаблону, то неможливо її витерти.

вот сейчас тоже столкнулся с этой проблемой. При сохранении пропадает слой “Суміжник”.
Пока ответит ктото компетентный буду два одинаковых смежника рисовать. Двигаться то нужно

У мене суміжники (навіть якщо їх декілька) пропадають, якщо немає “вусиків”, домалюйте їх, будь ласка, і після збереження все повинно залишитися на своїх місцях.

У мене суміжники (навіть якщо їх декілька) пропадають, якщо немає “вусиків”, домалюйте їх, будь ласка, і після збереження все повинно залишитися на своїх місцях.

В том то и дело, что усики есть. Но когда смежник один в XML он все равно пропадает

Не знаю, как у вас, но у меня со смежниками все нормально.
Рисую с “усами” обязательно, иначе его не видно.
По схеме: взял контур участка, смежества, ограничения (если есть) -
вставил в xml normal - переназначил слои - сохранить в XML -
сохранить в DMF - заполнить необходимые поля - еще раз сохранить в XML - все!
никаких боков со смежниками и т.д.
только с денежной оценкой …