XML

Свойства карты-точность координат-3 знака

Налаштування точності

Подскажите сто с файлом не так
Нажимаем на кнопку сохранить (даже без редактирования) и программа создаёт копии каждого слоя.
Такого еще не видел.
Пожалуйста повторите туже процедуру кто ни будь у себя.
Это у меня глюк на компе или что то с файлом, пока не могу определить что
6321655800030030039.rar (3.69 KB)
Video_2016-05-16_203041.rar (9.34 MB)

Сам спросил, сам отвечу:
Изначально в файле два слоя Кадастровая зона, в этом и причина…
Извиняюсь :cry:

Не можу зрозуміти, чому ви в інструкціях рекомендуєте ставити точність площі/периметра в два знаки, а не в три

IN4 також підтримує три знаки після коми. Ось:
N=1,NP=“1001”,X=5448210.489,Y=1306578.069,MX=0.05,MY=0.05,
N=2,NP=“1002”,X=5448212.370,Y=1306623.818,MX=0.05,MY=0.05,
N=3,NP=“1003”,X=5448158.404,Y=1306626.969,MX=0.05,MY=0.05,
N=4,NP=“1004”,X=5448156.486,Y=1306580.288,MX=0.05,MY=0.05

Я в себе в налаштуваннях поставив три знаки і забув про всі ці розходження в площах. А стояло 2 - часто виходило так, що або скакали довжини на 0,01 або площа.

Я поставив і точність площі/периметра і Загальне число десяткових знаків на 3.

Добрый день! В связи с “доопрацюваннями функціональних можливостей НКС” :cry: получили предварительную проверку. Незаполненное поле воспринимает как ошибку! Неужели прийдётся всё в блокноте править, удаляя теги?! Возможно это как-то автоматизировать? Заранее благодарен!

P.S. “…повідомляємо, що за стандартом створення та валідації XML файлів, як що певний тег чи блок тегів, не є обов’язковим для заповнення й в конкретному випадку має бути відсутнім в файлі, то не потрібно його створювати в XML файлі й заповнювати різними прочерками типу «-» (чи навіть залишати його умовно пустим), тому що автоматична валідація за стандартом може сприймати таке заповнення як помилку формату. Іншими словами, як що тег (блок тегів) вже створено в XML-файлі й він має встановлений формат (наприклад формат Дата) – то він має бути заповнений відповідно до встановленого формату.”
xml.rar (274 KB)

Давно созрела необходимость в программе конвертации IN4 в XML, в которой была бы возможность настройки того, какие теги создавать и чем их заполнять. И делать это в диалоговом окне. Либо поработать с XMLCheck, чтобы чайник мог справиться с настройкой этого, используя предоставленые разработчиками пособия.
У кого какие мнения ?

Добрый день!
В обновлении от 24.06.2016 “доопрацювання функціональних можливостей” учтено. Пустые теги(ранее обязательные) более не создаются.
XMLNormal.dmf (17.9 KB)

Большое спасибо!

В обновлении от 24.06.2016 “доопрацювання функціональних можливостей” учтено. Пустые теги(ранее обязательные) более не создаются.
[/quote]
Большое спасибо!
[/quote]
Може тільки в мене, але чомусь не загружаються обновлення з сервера.

Щось не замітив я змін. Що саме має мінятись. Може недогледів???

як в програмі змінити шаблон з реквізитами документації при створенні XML-файлу
по структурі наприклад в програмі за 24.06.2016 показує:
010 Проект землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв)

а має бути згідно Вимог до структури, змісту та формату оформлення результатів робіт із землеустрою в електронному вигляді (обмінного файлу)

009 Проект землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв)

у файлі TechDocumentationTypes.txt все згідно вимог
.jpg

ПКМУ 1051. Додаток 8

Доброго здоров’я колеги. Наразі виникли проблеми із здачею XML файлів, перекинув запропонований тут XMLNormal але проблема лишилася, НКС видає доволі дивні помилки, поля які вони зазначають у мене заповнені(виконавець, Голова, начальник відділу ДГК…), угіддя згоден було по-старому. Хто стикався з подібними проблемами?
Вчора на форумі землевпорядників знайшов файл IN4XMLSchema.xsd, на що впливає файл цей файл?

Крім заміни старих кодів угідь на нові, решта помилок - неадекватні зміни в коді НКС, внесені на тому тижні. Чекаємо коли їх виправлять.

Тобто, проблема не у Digitals? Кажуть, що НКС тепер приймає xml за новою структурою, ні нормальних роз’яснень, нічого-а робота зупинилась.
Не підкажете, що це за файл - IN4XMLSchema.xsd?

Poltavan, так скиньте ж до цього протоколу підписаний хмель! И еще, дата получения єтого протокола. Похоже єто где-то как минимум недельной давности. Дайте хмель, протокол и дату проверки єтого хмеля через НКС. Если ві спрашиваете, что єто за файл IN4XMLSchema.xsd, то оно вам и не надо. Не нагружайте себя.

Ваша правда - дата протоколу 07.07.2016. Хочете сказати, що це вже не помилка для НКС? XML сюди не заливає.
Якби не було потрібно не питав би. Наскільки я зрозумів - це схема(структура) перевірки/створення xml?
Виходить, що потрібно створений у Digitals xml редагувати у блокноті, колеги рекомендують ще Менеджер Обмінних файлів 1.17.0(це ж остання наче версія, 2011 року)-ніколи не любив цю криву прогу, вон ж вже не актуальна наскльки я розумію.

Я делаю XML в Дигитал, при сохранении файла всегда включался XMLChecker. Т.к. компонент не оплачен включался он в демо режиме, и выключить его могу только после 5 сек. (когда окно станет активным). Мне он не нужен, и я решил его отключить простым способом - переименовать папку “XMLCheck__”.
А теперь сам вопрос: после замены файла XMLSchema на обновлённую она будет корректно работать? или есть другой способ отключить XMLChecker?

Какие изменения нужно внести в файл XMLSchema.xsd чтобы при конвертации IN4 - XML не создавался блок “Держакт” ?