Свойства карты-точность координат-3 знака
Подскажите сто с файлом не так
Нажимаем на кнопку сохранить (даже без редактирования) и программа создаёт копии каждого слоя.
Такого еще не видел.
Пожалуйста повторите туже процедуру кто ни будь у себя.
Это у меня глюк на компе или что то с файлом, пока не могу определить что
6321655800030030039.rar (3.69 KB)
Video_2016-05-16_203041.rar (9.34 MB)
Сам спросил, сам отвечу:
Изначально в файле два слоя Кадастровая зона, в этом и причина…
Извиняюсь ![]()
Не можу зрозуміти, чому ви в інструкціях рекомендуєте ставити точність площі/периметра в два знаки, а не в три
IN4 також підтримує три знаки після коми. Ось:
N=1,NP=“1001”,X=5448210.489,Y=1306578.069,MX=0.05,MY=0.05,
N=2,NP=“1002”,X=5448212.370,Y=1306623.818,MX=0.05,MY=0.05,
N=3,NP=“1003”,X=5448158.404,Y=1306626.969,MX=0.05,MY=0.05,
N=4,NP=“1004”,X=5448156.486,Y=1306580.288,MX=0.05,MY=0.05
Я в себе в налаштуваннях поставив три знаки і забув про всі ці розходження в площах. А стояло 2 - часто виходило так, що або скакали довжини на 0,01 або площа.
Я поставив і точність площі/периметра і Загальне число десяткових знаків на 3.
Добрый день! В связи с “доопрацюваннями функціональних можливостей НКС”
получили предварительную проверку. Незаполненное поле воспринимает как ошибку! Неужели прийдётся всё в блокноте править, удаляя теги?! Возможно это как-то автоматизировать? Заранее благодарен!
P.S. “…повідомляємо, що за стандартом створення та валідації XML файлів, як що певний тег чи блок тегів, не є обов’язковим для заповнення й в конкретному випадку має бути відсутнім в файлі, то не потрібно його створювати в XML файлі й заповнювати різними прочерками типу «-» (чи навіть залишати його умовно пустим), тому що автоматична валідація за стандартом може сприймати таке заповнення як помилку формату. Іншими словами, як що тег (блок тегів) вже створено в XML-файлі й він має встановлений формат (наприклад формат Дата) – то він має бути заповнений відповідно до встановленого формату.”
xml.rar (274 KB)
Давно созрела необходимость в программе конвертации IN4 в XML, в которой была бы возможность настройки того, какие теги создавать и чем их заполнять. И делать это в диалоговом окне. Либо поработать с XMLCheck, чтобы чайник мог справиться с настройкой этого, используя предоставленые разработчиками пособия.
У кого какие мнения ?
Добрый день!
В обновлении от 24.06.2016 “доопрацювання функціональних можливостей” учтено. Пустые теги(ранее обязательные) более не создаются.
XMLNormal.dmf (17.9 KB)
Большое спасибо!
В обновлении от 24.06.2016 “доопрацювання функціональних можливостей” учтено. Пустые теги(ранее обязательные) более не создаются.
[/quote]
Большое спасибо!
[/quote]
Може тільки в мене, але чомусь не загружаються обновлення з сервера.
Щось не замітив я змін. Що саме має мінятись. Може недогледів???
як в програмі змінити шаблон з реквізитами документації при створенні XML-файлу
по структурі наприклад в програмі за 24.06.2016 показує:
010 Проект землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв)
а має бути згідно Вимог до структури, змісту та формату оформлення результатів робіт із землеустрою в електронному вигляді (обмінного файлу)
009 Проект землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв)
у файлі TechDocumentationTypes.txt все згідно вимог

як в програмі змінити шаблон з реквізитами документації при створенні XML-файлу
по структурі наприклад в програмі за 24.06.2016 показує:
010 Проект землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв)а має бути згідно Вимог до структури, змісту та формату оформлення результатів робіт із землеустрою в електронному вигляді (обмінного файлу)
009 Проект землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв)
у файлі TechDocumentationTypes.txt все згідно вимог
Доброго здоров’я колеги. Наразі виникли проблеми із здачею XML файлів, перекинув запропонований тут XMLNormal але проблема лишилася, НКС видає доволі дивні помилки, поля які вони зазначають у мене заповнені(виконавець, Голова, начальник відділу ДГК…), угіддя згоден було по-старому. Хто стикався з подібними проблемами?
Вчора на форумі землевпорядників знайшов файл IN4XMLSchema.xsd, на що впливає файл цей файл?
Крім заміни старих кодів угідь на нові, решта помилок - неадекватні зміни в коді НКС, внесені на тому тижні. Чекаємо коли їх виправлять.
Крім заміни старих кодів угідь на нові, решта помилок - неадекватні зміни в коді НКС, внесені на тому тижні. Чекаємо коли їх виправлять.
Тобто, проблема не у Digitals? Кажуть, що НКС тепер приймає xml за новою структурою, ні нормальних роз’яснень, нічого-а робота зупинилась.
Не підкажете, що це за файл - IN4XMLSchema.xsd?
Poltavan, так скиньте ж до цього протоколу підписаний хмель! И еще, дата получения єтого протокола. Похоже єто где-то как минимум недельной давности. Дайте хмель, протокол и дату проверки єтого хмеля через НКС. Если ві спрашиваете, что єто за файл IN4XMLSchema.xsd, то оно вам и не надо. Не нагружайте себя.
Poltavan, так скиньте ж до цього протоколу підписаний хмель! И еще, дата получения єтого протокола. Похоже єто где-то как минимум недельной давности. Дайте хмель, протокол и дату проверки єтого хмеля через НКС. Если ві спрашиваете, что єто за файл IN4XMLSchema.xsd, то оно вам и не надо. Не нагружайте себя.
Ваша правда - дата протоколу 07.07.2016. Хочете сказати, що це вже не помилка для НКС? XML сюди не заливає.
Якби не було потрібно не питав би. Наскільки я зрозумів - це схема(структура) перевірки/створення xml?
Виходить, що потрібно створений у Digitals xml редагувати у блокноті, колеги рекомендують ще Менеджер Обмінних файлів 1.17.0(це ж остання наче версія, 2011 року)-ніколи не любив цю криву прогу, вон ж вже не актуальна наскльки я розумію.
Я делаю XML в Дигитал, при сохранении файла всегда включался XMLChecker. Т.к. компонент не оплачен включался он в демо режиме, и выключить его могу только после 5 сек. (когда окно станет активным). Мне он не нужен, и я решил его отключить простым способом - переименовать папку “XMLCheck__”.
А теперь сам вопрос: после замены файла XMLSchema на обновлённую она будет корректно работать? или есть другой способ отключить XMLChecker?
Какие изменения нужно внести в файл XMLSchema.xsd чтобы при конвертации IN4 - XML не создавался блок “Держакт” ?