Какие изменения нужно внести в файл XMLSchema.xsd чтобы при конвертации IN4 - XML не создавались пустые поля “№ корпуса”, “№ квартиры” в блоке “Адрес владельца участка” ?
Було б добре, якби XMLChecker незаповнені поля показував як помилку
Отключите “Проверять при записи” в Сервис-Настройки-Запись-In4
Доброго дня!!! Скажіть будь ласка як мені зробити так, щоб не вибивалась помилка, коли не заповнені адреси в суміжниках??? ХМЛчекер в мене відключений (просто видалив папку), але ще є в папці з програмою просто програма ХМЛчекер (.exe)… Він в мене не відкривається після зберігання обмінного файлу, але відкривається вікно хмл чекер лог, який пише що незаписані адреси в суміжниках

Замініть схему Digitals\Templates\IN4XMLSchema.xsd на ту що в архіві (ім’я файлу має залишитись таким як було).
Доброго дня!!! Скажіть будь ласка як мені зберегти ХМЛ щоб він мав такий вигляд хххххххххх(КОАТУУ)хх(зона)ххх(квартал)хххх(ділянка), бо коли я зараз зберігаю, то в мене виходить так хх(зона)ххх(квартал)хххх(ділянка), без КОАТУУ…
І ще скажіть що вписувати в шар ХМЛ кадастрова зона 38 параметр (КОАТУУ)…
Доброго дня. Є ХМЛ файли які не відкриваються ні Digitals ні в блокноті, їх можна якось відновити???

Подскажите новичку в чем проблема? часть угодий в хмл в списке светятся под кадастровой зоной а остальные под земельной дилянкой, когда сохраняю хмл, те угодия что под кад зоной не записываются вообще и выпадает ошибка в балансе площадей. Пробывал пересоздавать их все равно в списке выпадают под кад. зоной..
Контроль вузлів зробіть. 99 % що причина в цьому
Дякую Вам! помогло..
Я вибачаюсь за багато запитань, але я новичок в діджиталс. Підкажіть що роблю не так, площа земельної ділянки не співпадає з сумою площ угідь. Контроль вузлів робив, кількість знаків міняв і 2 , 3, 4, все одно помилка залишається?
сам файл нужен, чтобы что то сказать
там дырка слева между дилянкой и угодьями из-за отсутствия твердых поворотных точек на самой дилянке, на левой грани на дилянке/сумижныке 1 точка а по угодьям должно быть 4. решает эту проблему только добавление точек на дилянке, соответственно и на всех слоях и потом усаживание точек угодий на них. только после этого рвать сумму угодий не будет
Понял, Спасибо! Но тогда добавится и количество межевых знаков и количество промеров на кадастровом плане. Раньше работал в ГИСЕ, там без ошибок можно было присоеденить контур угодия к контуру зем. участка без вставки поворотных точек..
это происходит из-за 3х знаков после запятой, и если точки угодий не лежат на точках дилянки то они обсчитываются отдельно в 0.000 знаках в координатах
Я пробывал ставить точность координат 3 знака, все равно ошибка оставалась..
це не залежить від кількості знаків після коми. Скільки б знаків не було, все одно, коли лінія не направлена чітко по вертикалі чи горизонталі, точка не співпаде з лінією, а буде або за лінією, або перед нею на долі міліметра.
Угіддя обов’язково мають мати спільні точки на контурі ділянки.
Ще донедавна в НКС проходило, коли угіддя не мали спільних точок з ділянкою. Зараз вже це не проходить.
Дякую! Зрозумів…
Проблема при загрузці попередніх даних зі списку фіз та юр осіб в блоках Власник, Суміжник, Право користування та Державний акт. Версія програми 27.07.2016. Проблема виникла при повторній повній інсталяції програми. В папці Ліст у файлі NaturalPerson ці дані прописуються а от витягнити їх не можна