XML

Изменена схема валидации XML-файлов
Схема валидации XML-файлов изменена под актуальные требования НКС. Много ранее обязательных тегов теперь считаются необязательными. Из основных это кадастровый номер участка и реквизиты смежников.
Для использования новой схемы замените Digitals\XMLCheck\XMLSchema.xsd файлом из вложенного архива.
Вложения:
XMLSchema.zip [12.31 Кб]

Доброго дня. при заміні файлу XMLSchema.xsd з’явились такі помилки… Це нормально?
.jpg

Десь в темі має бути свжіша схема. Теж ставав на ці граблі.

Прикріпив.
XMLSchema.zip (14.4 KB)

Дякую. Буду пробувати.

Меню “Сохранить в XML”, по-умолчанию ставит тип сохраняемого файла как in4, если не прописано 4 цифры кадастрового номера в земельном участке. Я так понимаю его сейчас нужно оставлять пустым?

Цій схемі пофіг на форму власності. Це не є помилка?

При сохранении XML графа: Представник та П.І.Б. ОМС перескакивает на представника держкомзему.
Как предотвратить данное действие?

В інформації про державний акт зазначаються дані осіб, що підписали акт в тегах SignedByName і SignedByPosition. Різниці між головами ОМС/РДА і начальниками відділів/управлінь немає.

При виконанні вставка-карта-XML видає помилку:
“Тег конца Determination не соответствует тегу начала Area”
яка причина такої помилки?

Вероятно этот xml-файл поврежден. Попробуйте открыть его с помощью Файл-Открыть.

Отримую ту саму помилку. Висновок один - файл пошкоджений і нічого тут не вдієш?

Цей XML вчора виложили на сайті ДЗК, як приклад електронного документу про нормативну грошову оцінку земель населених пунктів http://www.dzk.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=477:structurapdf&catid=36:i

Цей файл - одна велика помилка :open_mouth:
В числах кома, а не крапка. Багато тегів відкрито і не закрито і навпаки.
Спробую виправити.
UPD. Все не виправлю, нехай ДЗК виправляє.

В ДЗК дали відповідь, що на даний момент цей XML можна створювати тільки через блокнот, а в скорому майбутньому має з’явитися ПО яке буде на основі шейп-файлів робити XML обмінник. Щось я не зовсім розумію, як можна в блокноті зробити цей XML?

У них там свій світ.

Доброго дня. Я не знаю чи туда пишу, но у мене одна проблема. При конвертації IN4 в XML міняються координати земельних ділянок. В чому може бути проблема?
cloud.mail.ru/public/GZfD/xBirCRc9m
cloud.mail.ru/public/6wdY/fToMErJXT
cloud.mail.ru/public/H6uZ/yXcPHGmNW

Під час збереження в XML відбувається заокруглення координат до 3-х знаків після коми.

А як зробити щоб заокруглював до 4-х знаків. По базі відбувається не стиковка

У масці параметра “Х” встановіть значення “0.0000”, якщо це зробити в Digitals\XMLNormal.dmf, то ці зміни будуть стосуватися усіх xml-файлів, що відкриваються/створюються.

Усі теми що раніше писались на форумі на рахунок маски параметрів “Х” із значенням “0.0000” , “свойство карти” і тд. в програмі параметри виставлені.

Конвертація відбувається за допомогою скрипта ConvertIn4ToXML.pas, ну і в XML схемі здається передбачено тільки 3 знаки - може тому
хоча тут нібі все передається як в in4

[code]// кадастровая зона, копируем геометрию с In4 квартала
XMLFile.CadastralZone.Geometry := In4File.Quarter.Geometry;
// квартал
XMLFile.CadastralQuarter.Geometry := In4File.Quarter.Geometry;

// участок In4
In4Parcel := In4File.Quarter.Parcels[0];
XMLFile.Parcel.Geometry := In4Parcel.Geometry;[/code]