Знову про шаблони...

Наче як виправили. Пробуйте.

працює

Доброго дня!
Чи можливо в DMT сворити параметр щоб видавав площу та периметр в такому вишляді

Бажано щоб це був саме один параметр а не окремо на площу і окремо на периметр.
Видати просто площу і периметр окремими параметрами не проблема:
Площа - “=P[-1]”
Периметр - “=P[0]”

Можна використати HTML підпис

S = =P[0] га

P = =P[-1] м

Розібрався: =S_-_Parent[0]га|P-_Parent[-1]_м

Дякую :slight_smile:

Поясніть, будь-ласка, принцип формування звітів по шаблонах через Сервіс-Документи, коли на одній карті зразу є декілька ділянок.
Чому всі ділянки на сформованому плані виходять просто накидані одна на одну, без реальних координат?
Пам’ятаю, десь була константа, яка дозволяла включити/відключити груповий режим, щоб коли багато ділянок на одній карті, то звіт по шаблону формувався окремо на кожну ділянку. Але де це знайти?
Взагалі з цими константами (Сервіс - Налаштування - Закладка Головне - Константи) в програмі біла пляма. Нема ніякого опису, що вони означають.

У мене “груповий режим” в кінці списку (внизу)…
додаю фото:

дякую

Доброго дня. В останніх проектах землеустрою експерти хочуть бачити на кадастровому плані одночасно як існуючі так і запроектованні угіддя, категорію, цільове призначення, форму власності. Можливо хтось заморочився і створив якийсь шаблон під ці вимоги? Поділіться будьласка.

Похоже на це zem.kiev.ua/paint/uploads/20 … scaled.jpg

Така заморочка м’яко кажучи - “брєдова”, оскільки у звичайній ситуації потрібно “вручну” писать таку табличку кожний раз, якщо це тільки не Скрипт-модуль “Документація”.
Для більшої автоматизації роботи я роблю два файли на одну ділянку, перший заповнений як Існуючий, другий - Проектне рішення.
З кожного файлу друкується свій Кадастровий план по відповідному Шаблону.
Мій варіант, це Два Кадастрові плани:

1. Кадастровий план існуючої земельної ділянки - Відомості про існуючу земельну ділянку;
  2. Кадастровий план земельної ділянки - Проект землеустрою щодо…

згоден що “брєд”, і я також роблю по 2 кадастрових плани і крім того один з них з координатами в СК-63, бо наші реєстратори вимагають щоб кординати на кадастровому плані і на ПКК були одинакові, але отримав декілька проектів підряд з однаковим зауваженням, тому і заморочуюсь з цим кадастровим. Звичайно ж зробити так щоб все витягувалось автоматично в мене не вийшло і приходиться редагувати вручну.
Викладаю, може комусь знадобиться.

Подскажите кто сталкивался, хочу запустить ножницы из под диджитала но не запускается пишу @RUN “C:\Windows\system32\SnippingTool.exe” не запускаются ножницы в чем может быть проблема. Спасибо

Запускаються файли із папки Digitals.
Наприклад: @Run Models

Також запускає із "C:\Windows\system32": @Run mspaint, @Run dvdplay…

Це зв’зано з запуском 64 бiтної програми (SnippingTool) з 32 бiтної (Ged). Бiльш детально це написано за цим посиланням. Пошукайте якiсь iншi (32 бiтнi) програми, якi виконують подiбнi SnippingTool фунцкцiї.

P.S. Як варiант, задайте програмi SnippingTool запуск по “гарячих клавiшах” (в даному скриптi це Ctrl+Alt+1 - можете поставити свої клавiшi, поправивши його). I тодi в Digitals скриптi запускайте цей скрипт за командою @Run “шлях до скрипта…SnippingTool.vbs”).
Сам скрипт: вiдкрийте блокнот i вставте цей кодSet WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell") WshShell.SendKeys "^%1" i збережiть, як SnippingTool.vbs.

P.S. Як варiант, задайте програмi SnippingTool запуск по “гарячих клавiшах” (в даному скриптi це Ctrl+Alt+1 - можете поставити свої клавiшi, поправивши його). I тодi в Digitals скриптi запускайте цей скрипт за командою @Run “шлях до скрипта…SnippingTool.vbs”).
Сам скрипт: вiдкрийте блокнот i вставте цей кодSet WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell") WshShell.SendKeys "^%1" i збережiть, як SnippingTool.vbs.
[/quote]
Подскажите как надо записать чтобы запускались ножницы, так как Вы написали не запускается? Виндоус 10 64 разрядна

Якщо при натисканнi на клавiатурi на “гарячi” клавiшi Ctrl+Alt+1 завантажується програма “ножицi”, тодi i скриптом, наведеним вище, вони також запустяться. Передивiться ще раз, що написано, покроково.

P.S. Попробуйте цей скрипт (без гарячих клавiш)

Set Shell = CreateObject("WScript.Shell") set process = GetObject("winmgmts:Win32_Process") process.Create "SnippingTool.exe", null, null, processid wscript.sleep 200 Shell.AppActivate processid

Спасибо, все работает!!!

Питання таке:
Чи можливо у дмт шаблоні через налавшатвовувану таблицю (NXYZLAI) добавити параметр який буде нумерувати в такому вигляді - 0001,0002 і т. д.

Якщо попередньо в кожну точку межі ділянки додати точковий об’єкт, в першому доступному параметрі якого вказано номер 0001, 0002… то в таблиці NPXYZLAI буде відображатись саме цей номер.