Нова структура обмінного файлу

Будет такая возможность, только она еще не вызрела. Для начала опишите список параметров, к которым нужно подключить справочники.

Шаблоны заполнения тут очень даже подходят. Сохраните свой шаблон заполнения под именем “XML” и значения из шаблона будут вноситься автоматически при сохранении файла.

Не подходит.
Например:
Полонська рада - Іванов
Понінківська рада - Сідоров …

Создайте отдельные шаблоны заполнения для каждого сельского совета.

19 рад, «справочники» удобнее.

XML: Кадастровий квартал
Прізвище, ім’я та по батькові керівника органу виконавчої влади або місцевого самоврядування
Прізвище, ім’я та по батькові начальника територіального органу земельних ресурсів

XML: Земельна ділянка
Блок опису усіх власників або користувачів земельної ділянки:
Дані про фізичну особу:
Паспорт ким виданий
Адреса:
Поштовий індекс
Назва регіону
Назва району регіону
Назва села, селища, міста
Вулиця

Адреса навіть є в XML: Суміжник :smiley:
Орган, який прийняв рішення

Дальше будем смотреть.

Шаблоны заполнения хороши для “XML: Реквізити обмінного файлу” успешно используем, но по справочникам есть все наработки, которые не всегда применишь как “Шаблоны”.

а может у Вас просто не получается создавать шаблоны заполнения. Так всё легко

При создании файла возникает непонятка, межевие точки угодья (42.1) почемуто записываются в угодье (42.5).Все делаю вроде бы правильно. :confused: А может быть чтото и не так? Ну никак не могу разобратся сам. Помогите, пожалуйста.

Нужно ли заполнять инфо о межовых точках, как и что заполнять
Все ли точки угодий должни иметь межевые знаки? :confused:

fair_18 с “Шаблонами заполнения” как раз все нормально, внимательно читайте.

Как быть с XML: Земельна ділянка
Блок опису усіх власників або користувачів земельної ділянки:
Дані про фізичну особу:
Адреса:
Поштовий індекс - 00001, 00002, 00003…
Назва села, селища, міста …
Вулиця …
Все уже есть, я думаю вы тоже использовали папку - Lists.
Я повторюсь Шаблоны заполнения хороши - успешно используем, но не всегда применяемо.

Не обращайте внимания на расположение точечных объектов в дереве на закладке “Список”.

Создавать точечные объекты не обязательно. Программа при сохранении в XML создаст их автоматически и две из них сделает “закріпленимі”, если таких не найдено (точка закреплена если параметр 25 не пустой) . В свежей версии ged.exe при открытии создаются точечные объекты только при заполненном параметре “Опис точки” и/или если точка закреплена (в параметре 25 стоит “+”). В старых версиях создавались все точки, что впрочем на правильность не влияло.

Добрийдень всім!
Хотілося б задати наступні питання:

1. чи можна якось додати у список видів документації “Проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки”? Якщо ні, то що в такому випадку вказувати?
  2. чи є можливість самому якось відредагувати шаблон XMLNormal, щоб, наприклад, як раніше на форумі пропонувалося, додати список сільських рад, або голів цих рад, або ще щось в такому ж плані.
  3. чому інколи при збереженні файла в форматі XML при наступному його відкритті зникають певні шари, в основному - суміжники, рідше угіддя та земельна ділянка.

Доречі XMLсуміжник також не завжди один!!! Можливо треба додати можливість вписувати декілька людей в суміжник?!

Есть такая возможность. Кнопка Добавить в окне редактирования 139 параметра. Смотрите внимательнее.

Подскажите как правильно сохранять в XML?

Файл - Сохранить в XML … - при открытии XML все пропадает.
Что я делаю не так.

попробуйте обновить digitals

Версия 10.03.2011.

тогда поищите в этой ветке форума новую версию XMLnormal

Цей перелік на жаль вичерпний, на жаль бо відсутня, наприклад, “Реєстраційна справа договору оренди”. У Вашому випадку підійде “014 Проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни їх цільового призначення”

Можливість відредагувати є, але зачекайте поки що, з часом буде доданий інструмент, який по внесеному коду КОАТУУ буде заповнювати параметри об’єктів.

Якщо використовувати нову версію, то цих проблем не повинно бути при дотриманні певних вимог до структури файлу. Файл має містити об’єкти:
1 об’єкт “XML: Реквізити обмінного файлу”
1 об’єкт “XML: Кадастрова зона”
1 об’єкт “XML: Кадастровий квартал”
1 об’єкт “XML: Земельна ділянка”
при наявності 1 та більше об’єктів “XML: Оренда”
при наявності 1 та більше об’єктів “XML: Суборенда”
при наявності 1 та більше об’єктів “XML: Обмеження (сервітут, емфітевзис, суперфіцій)”
1 та більше об’єктів “XML: Угіддя”
1 та більше об’єктів “XML: Суміжник”
Формат передбачає збереження більш ніж однієї земельної ділянки (також кад. зон і кварталів), але поки що була вказівка: 1 зем. ділянка - 1 обмінний файл.

Правду кажете, підходить. Сам я не побачив, бо екран малий, не видно було повну назву. Дякую гарно :slight_smile:

Я так і робив, лише не було шарів “Оренда”, “Суборенда” і “Обмеження”. Інколи все нормально зберігалося, а інколи - ні, при чому, інколи на одному комп’ютері у файлі було видно всі шари, а на іншому - тільки частину (digitalg оновлений на обох машинах, шаблон також). Можливо, щось у налаштуваннях треба змінити?

Маю ще одне питання на рахунок обмежень. В обміннику in4 коли на ділянці було якесь обмеження (наприклад, ЛЕП), яке проходило через декілька угідь, потрібно було ділити це обмеження на шматочки по угіддям і до кожного з них подавати опис обмеження (номер, дату реєстрації і т. д.). Чи потрібно це робити і в обміннику xml, так як тут вже є спеціальний шар “Обмеження”?

Маю ще одне питання на рахунок обмежень. В обміннику in4 коли на ділянці було якесь обмеження (наприклад, ЛЕП), яке проходило через декілька угідь, потрібно було ділити це обмеження на шматочки по угіддям і до кожного з них подавати опис обмеження (номер, дату реєстрації і т. д.). Чи потрібно це робити і в обміннику xml, так як тут вже є спеціальний шар “Обмеження”?
[/quote]
Ні не потрібно ділити

Це добре :slight_smile: Бо інколи як трапиться на ділянці розміром 0,0631 га з будівлями, двором, ріллею, садом та сінокосом під різними кутами обмеження на ЛЕП, газ та зв’язок, то не знаєш що робити :slight_smile:
fair_18, дякую за оперативну відповідь.

Здравствовать читающим.
“Можно переложить семантическую иерархию на геометрические объекты…”
Иного выхода скорее всего не предвидится. Примерно так (как лично вижу):

<Участок>
кад. номер
площадь
прочее
<Собственники>
<Собственник>
Иванов Иван Иванович
код
паспорт
прописка
прочее
<Собственник>
<Собственник>
Петров Петр Петрович
код
паспорт
прописка
прочее
<Собственник>
<Собственники>
<Участок>

Ориентировочно видится и использование нескольких оснований передачи в собственность. Только со смежниками частичная или общая собственность будет интересно.

Спрашивать о том, работает ли это в Конвертере ОФ или Синергии - не следует. Изложенное есть лишь теоретически возможное решение проблемы.
Благо дарю читавшим.