Подскажите правильно ли я заполнил совместную собственность в XML?
Прикладываю XML и сканер ГОС АКТА
2310100000070480034_Усачова В.І..rar (4.32 MB)
Правильно.
Ми зробили LocSchema50k.dmt та в репортсі випадається тільки ділянка, цн мабуть пов’язано з тим, що рамка(сл.слой) і розмір ділянки на шаблоні дмт. залишились такі самі.
LocationSchema.fr3 (20.4 KB)
LocationSchema.dmt (25.5 KB)
Підправив розміри картинки в репортсі та рамку дмт-шаблона, тепер і там і там 175ммх165мм.
LocSchema50k.dmt.zip (30.4 KB)
Фамилии и имена перепроверьте.
Так всегда наделаешь брака, а потом людям разхлёбывать. Хорошо что еще не отдал людям XML на руки… Спасибо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Підскажіть чи є якийсь скрипт… Нам для інвентаризації необхідно вирізати частинки растрів (на території певної сільської ради) і поміщати ці вирізані частинки на листку А3.
Карта | Помеченные в рамку
Карта | Свойства…
вписуєте розмір А3 і масштаб, попередній перегляд, друк
На А3 має бути багато багато об’єктів з підложкою орто.
Підскажіть, як з експлікації прибрати код та цільове призначення.
6ZemLB.txt (7.38 KB)
CadPlanA3.fr3 (66.9 KB)
в файлі 6ZemLB.txt видаляєте строки з кодом та цільовим призначенням, а в коді fr3-звіту замініть
SumCol:=6;
на
SumCol:=4;
Дякую! В експлікації все змінила! А що на рахунок скрипта(якщо э такий) по обрізці орто?
Давно хотіла у Вас запитати. Зробила шаблон на Кадастровий план А3 .Все гарно випадає і дялянка і частинка сканки, а проблема в тому, що цей документ не редактується! В чому проблема? Може у великому об’ємі документу?
Ось мій шаблон.
LocationSchema.fr3 (60.7 KB)
CP.dmt (26.4 KB)
CadPlanA3.fr3 (65.3 KB)
Редагуються усі мемо, а малюнок плану редагується до того, як нажимаєте кнопку “Продолжить”, для того та кнопка і зроблена була, щоб редагувати до того як план перетворений в метафайл попадає в репортс.
Я це розумію. Не про те мова. Якщо в репортсі , а саме в експлікації чи в штампі хочу щось змінити, то документ редактуватись не дається!
Подвійний клік мишею по сформаванному документу у вікні Reports викличе редактор.
Обмежень на редагування(Властивість Restrictions) немає в жодному елементі звіту.
Нічого це клацання не дає! Мабуть це через сканку на документі!
Може бути.
При выделении двух XML участков и заполнении например поля решения местного совета, данные прописываются только в одном участке. Так же и с смежниками. Выделяешь где они два одинаковых, прописываешь, в итоге только в одном остаются данные.
И что с “извлечь в XML”? Это возможно?
Помогите! Проблема со смежниками.
В райотделе говорят что “не такой xml”. На вопрос а какой “такой”, говорят “работайте в ГИС-е”.
Что я делаю не так? Заранее спасибо!
3222485901010269998.xml.zip (6.02 KB)